[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
最搞笑係擺到明叫你地Air 2唔洗換機

我覺得直頭係叫大家去執Air2貨尾

係為左個mon同厚度

唔介意呢d就揀new iPad

我就係覺得由air 1轉呢部新iPad有種講唔出嘅無謂

所以我都唔係佢target

唔通要等新pro出左
我買新pro
然後俾呢部舊pro我老豆
ipad冇防反光

部IPAD MINI 2又可以玩多幾個月

ipad mini準備跳船

可以跳去邊

iPhone 7+
想買iPad mini4 但128對我真係太多
我係咪應該狗沖衛訊/其他經銷商買
想買iPad mini4 但128對我真係太多
我係咪應該狗沖衛訊/其他經銷商買

買 iPad 5 啦
ipad冇防反光

有貼mon貼既話應該冇分別

係為左個mon同厚度

唔通要等新pro出左
我買新pro

出唔緊要 我唔會買架
想買新IPAD 如果淘寶PAD套 係咪搵IPAD AIR既套就岩洗
話唔定依家apple收番啲mini4番黎改裝做mini pro
到六月就會有全新iPad Pro 7.9/10.5/12.9
另外出番厚版mini
最後就會有iPad Pro 12.9/9.7/7.9同埋iPad 9.7/7.9

係為左個mon同厚度

唔通要等新pro出左
我買新pro

出唔緊要 我唔會買架

除非用得著pro既功能,如果淨係要大mon上網新呢部真係抵,尤其係唔入歌唔放片32GB夠做
話唔定依家apple收番啲mini4番黎改裝做mini pro
到六月就會有全新iPad Pro 7.9/10.5/12.9
另外出番厚版mini
最後就會有iPad Pro 12.9/9.7/7.9同埋iPad 9.7/7.9

出咁多等蝕錢?
另外出番厚版mini

出咁多等蝕錢?

如果唔咁出
我解釋唔到mini做緊乜
另外出番厚版mini

出咁多等蝕錢?

如果唔咁出

等摺,開路俾OLED iPhone8+
再加埋10.3暫時仲係好順

啱啱up完部mini 2之後Unlock 快咗
到時要去撚下部機先決定換唔會iPad 9.7
另外出番厚版mini

其實出10.3既時候應該會有發佈會,唔洗等到六月

叫做抵玩咗,其實se無得年年更新都好正常,此終唔係最賺錢既機

反而覺得搵笨左 咁細mon 用唔著咁大容量

咩理論黎 down game 4K 影相 佢d硬件同6S一樣 點解用唔到128? mon細 d相會細d咩

講緊個人意見
本身64 都會淨20-30

我64幾部都冇位

之前部6仔都仲會放一兩套戲
呢家se應該仲多位淨

大mon機就入片同game,大啲爽啲
細mon機就入歌同影相,細機易攜

岩岩見到fortress有回贈
行多幾間睇下仲有無黑色先
另外出番厚版mini

出咁多等蝕錢?

如果唔咁出

10.5吋iPad pro會食咗pro 9.7既市場

但我同意最後條line 會變成Pro 12.9 10.5 7.9
想買新IPAD 如果淘寶PAD套 係咪搵IPAD AIR既套就岩洗

未出好難講
我部ip6+ 瘋狂自摸, 有無辦法搞掂佢
另外出番厚版mini

其實出10.3既時候應該會有發佈會,唔洗等到六月

我諗唔會, 10.3 好快出
有發佈會的話已經公布左日期
另外出番厚版mini

出咁多等蝕錢?

如果唔咁出

10.5吋iPad pro會食咗pro 9.7既市場

但我同意最後條line 會變成Pro 12.9 10.5 7.9

基本上應該係咁
如果apple想再簡單啲
就pro 12.9/10.5
平民版 9.7/7.9
細pro spec永遠都唔知點解比大pro好少少

係為左個mon同厚度

睇嚟可以買番Air2

係為左個mon同厚度

睇嚟可以買番Air2

睇下定價幾多

係為左個mon同厚度

睇嚟可以買番Air2

我都諗住聽日去apple store問下有冇air2水尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞