[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
仲用緊 mini 1 一直都無更新iOS 而加連更新apps都更新唔到!
岩岩見到2588好似幾抵屌 想狗衝

哇 iPad mini 1 A5 低清mon

上呢部神update

去啦

用左好耐 拎黎睇YouTube 多
見佢無壞照用! 但最近連apps都更新唔到...
果陣等新ipad出 減價買 而加有部2588 心動
仲用緊 mini 1 一直都無更新iOS 而加連更新apps都更新唔到!

上呢部神update

去啦

忍到mini 1咁耐
抵up啦

我老母今日先嘈佢部Mini 1上openrice網好慢,我就話屌download個app啦,入完appstore search想裝先記得部野仲係iOS 6.0

上呢部神update

去啦

用左好耐 拎黎睇YouTube 多
見佢無壞照用! 但最近連apps都更新唔到...
果陣等新ipad出 減價買 而加有部2588 心動

建議俾多少少上128gb
爽好多

上呢部神update

去啦

忍到mini 1咁耐
抵up啦

睇片為主 果陣貪佢 輕+細

上呢部神update

去啦

忍到mini 1咁耐
抵up啦

我老母今日先嘈佢部Mini 1上openrice網好慢,我就話屌download個app啦,入完appstore search想裝先記得部野仲係iOS 6.0

我都想keep係6 果陣down唔到野 打去蘋果問 叫我up ios 一up完就仆街了 成部機lag左
會有幾多用紅機呢
"We've got some exciting things coming on iPad and I'm optimistic about where things are headed," said Apple CEO Tim Cook.

唔好灰住,今次無發佈會 refresh 應該只係搶低價市場

搶低價搶到7.9貴過9.7

Mini 仲貴過 ipad 2舊水
再加埋10.3暫時仲係好順

啱啱up完部mini 2之後Unlock 快咗
到時要去撚下部機先決定換唔會iPad 9.7

Mini 2 表示想換 iPad 9.7
16GB 真係想

頭先睇好似唔係呢個價?
Se 64 邊到仲有得買

橫掂又冇左14日退貨
無iPad mini 5, 好失望
學Ipad (2017) 咁砌部 iPad mini se都好嘛

Logitech做咩出個咁嘅keyboard套?
無iPad mini 5, 好失望
學Ipad (2017) 咁砌部 iPad mini se都好嘛

自從Apple將Air 2 同 mini 4 個價set到一樣個feel就好似好想D人唔買mini系列
紅黑會買
白蘋果+紅底唔好睇

Logitech做咩出個咁嘅keyboard套?

iPad 教育價仲要平多一百水多啲
用緊mini2都想換
iPad 教育價仲要平多一舊水多啲
用緊mini2都想換
仲諗住ipad pro會減價
都係用返air 2 等佢更新先換
iPad 教育價仲要平多一百水多啲
用緊mini2都想換

我個銀包已經準備好
半個月前先入手咗部iPad mini 2 ...

2017年仲買2013年出嘅IPAD
買128gb se抵唔抵?
做孝子最啱就買new ipad
屌ipad個價咩事
我早排買air2 128gb都係36xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞