[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
成件事最on9既係iPad mini 128貴過iPad

Mini 4 A8
IPad Air 無咗?

Air 系列無咗?

新嗰部iPad 其實係咪將Air 2升級咗做A9其他無變過

應該係
又要比Air 2勁
又唔可以用A9X打iPad Pro 9.7
結果只得A9
不過價錢真係好吸引
Adblock有update
喂 佢地個腦係咪有問題 搵鬼買mini4?
特登咁樣做鳩mini4 跟住話mini唔好賣 cut左條line?

Air 系列無咗?

係將air 1 升級A9加touch id
iPad終於分番三個category
喂 佢地個腦係咪有問題 搵鬼買mini4?
特登咁樣做鳩mini4 跟住話mini唔好賣 cut左條line?

成日去Apple Store
都有人問精靈點解mini 4個價會咁
成件事最on9既係iPad mini 128貴過iPad

Mini 4 A8

new iPad A9 128gb 3388
iPad mini 4 A8 128gb 3788

究竟係出錯定真係咁唔想啲人買mini
遲下殺埋mini條line,個apple product line又分得番清楚
用緊ipad4,係咪夠鐘退休
Buy iPad ho ma?

Air 系列無咗?

應該係
又要比Air 2勁
又唔可以用A9X打iPad Pro 9.7
結果只得A9
不過價錢真係好吸引

3388 128GB 平撚過開倉
遲下殺埋mini條line,個apple product line又分得番清楚

我淨係想用7.9吋iPad

利申:有iPad mini4
琴晚mini4 仲有32 ,而家得番128 仲要3788

Air 系列無咗?

有咩分別 都改少少
我有冇睇錯
iPad又變番7.5mm???
仲有新iOS apps clips

Air 系列無咗?

有咩分別 都改少少

個厚度變返air 1
依家市面堆air 2點處理
iPad會唔會又比人炒

我淨係想用7.9吋iPad

利申:有iPad mini4

直頭玩鳩mini用家

等左咁耐都買唔到mini
有錢唔識搵

Air 系列無咗?

有咩分別 都改少少

個厚度變返air 1

That's crazy...

部SE勁撚食電

iOS 10.2.1

升pb7啦!

Pb7有冇咩特別bug?
冇我就升
好撚食電
iPad會唔會又比人炒

唔會啦咁平
紅黑我會買呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞