大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
真心覺得伍公子好撚高質 之前d打機片不在話下
Facebook page status 真心高質

不滅墨水都ok 好笑既2個on9仔

不過實質上 小學雞唔會睇既 唔會太差
因為根本唔係為左呃views
要呃既 一定呃小學雞

條撚樣大j ,佢拍d片on9唔撚緊要
最緊要係我表弟睇到上撚曬腦 上我屋企個陣 不斷問我有冇睇大j 有冇玩怪彈,如果唔係念在佢細個 我一早咆哮屌你老母 我唔撚識大j啊

墨水係ok高質定垃圾
最高質一定係煮家bob 無其他
最廢 咩呀hin kzee 大j 笑波子 伍仔
呢班真係垃圾中垃圾 d片完全無意義
伍公子依家冇咁串,之前開直播都會留意,而家連台都唔開,不過乞錢真心柒
Bomba就真係欺世盜名啦,以前同Leo伍公子果堆合作,叫出左幾條好片,而家食老本食到on9
熊仔頭近年最好
根本冇幾多個係高質
最早期嗰班 youtuber 算係唔錯
Leo ming仔 熊仔頭
伍公子就係㭍左一鑊 其實都ok
打機片講到入面既故事,對隻game係有認識,有時會講下社會野

依家班youtuber個撚個都打機,嘻、哈、嘩、呀、點解會咁架,就出條打機片。應該得小學雞覺得好笑先睇

新小小既auman其實ok 但唔知做乜入左vs
最早期嗰班 youtuber 算係唔錯
Leo ming仔 熊仔頭
伍公子就係㭍左一鑊 其實都ok
打機片講到入面既故事,對隻game係有認識,有時會講下社會野

依家班youtuber個撚個都打機,嘻、哈、嘩、呀、點解會咁架,就出條打機片。應該得小學雞覺得好笑先睇

新小小既auman其實ok 但唔知做乜入左vs

其實auman唔算新啦我覺得 好耐之前就有睇 好高質 但因為次次都唔update 就差d唔記得佢
各位認住我,正宗教練,我就快會撈埋youtube,請多多支持

乜撚野陣
有睇開你啲片 好好笑
Ming jai前排啲旅行vlog都幾高質,會令人想睇下一個episode!
變左肥婆狙擊post

狙擊肥婆既大總部
熊仔頭,愈做愈低汁
佢哋真係煩到嘔,上youtube睇下片,乜野熱門又佢地,推薦影片又佢地
變左肥婆狙擊post

狙擊肥婆既大總部

邊到都有憎肥婆既人
一定係個個波子
以為自己講野好好笑 又唔知佢yo乜野
Btw好掛住Eminleo
全部
呀 sing 好on9 扮晒野咁
大J 真心唔明點解可以咁紅

因為有一堆小學雞睇佢
佢就當正好多人睇佢咁不斷打飛機
唔洗用腦諗 係哂到

auman唔差啵

Auman算高質嗰喎

秋哥都唔差 講政治野講得幾啱
https://youtu.be/yNeHuwO0Ag8

你同我講呢啲叫片?

呢條友睇過一條片係咁講匪語
笑波子 阿聲 薑檸樂
絕對係垃圾阿聲
食薯片出10幾條片果件 勁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞