大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
大J 真心唔明點解可以咁紅
真心 班圍威喂都唔明點解可以咁紅
香港小學雞同mk特別多
得呢啲垃圾先會睇垃圾
大j 笑波子 ah軒 kzee
仲有個singsing852同佢住同一幢,望下佢就黑撚哂面,當自己明星咩
沒有最垃圾
仲有個singsing852同佢住同一幢,望下佢就黑撚哂面,當自己明星咩
沒有最垃圾

呢堆真心垃圾黎
係小學生先鐘意
大J 真心唔明點解可以咁紅

依個大j同埋個個小波子 成日聽到佢個朵
佢地其實係拍乜野?

大J係咪成日拍去旅行個個
小波子係咪出去玩快閃架?
如果大J認第2 應該無人敢認第一
邊個大J 無人識佢喎
肯撚定係大j
其他咩波子完全冇得比
沒有最垃圾

呢堆真心垃圾黎
係小學生先鐘意

個singsing好柒 估唔到而家呢個年代都仲有呢種mk
之前佢同ben哥扮friend 但其實係專登抽人水已經覺得好低賤
佢Facebook成日打埋啲on9 mk情情愛愛status on9到不堪
大J
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl
咩波子ahhin 果啲係最撚垃圾
仲有果個廢柴伍仔

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

近期多個Catgirl

近期多個Catgirl

哪來的自信拍片出樣
沒有最垃圾

呢堆真心垃圾黎
係小學生先鐘意

之前佢同ben哥扮friend 但其實係專登抽人水已經覺得好低賤
佢Facebook成日打埋啲on9 mk情情愛愛status on9到不堪

唔知點解有人中意佢
無睇開佢fb
大j條仆街叫我fd拍野唔俾返錢佢
https://youtu.be/cbEW3YR48Tc
條友好多食野片
大j條仆街叫我fd拍野唔俾返錢佢

聽講佢好似搵好多
沒有最垃圾

呢堆真心垃圾黎
係小學生先鐘意

係咪食薯片都拍10條片個個?
沒有最垃圾

呢堆真心垃圾黎
係小學生先鐘意

係咪食薯片都拍10條片個個?

無睇過
hayhay
搬晒條女,老母,貓出黎呃views
https://youtu.be/cbEW3YR48Tc
條友好多食野片

屌人地啲大食日本妹個個細細粒好可愛,望住佢地食野好開心

香港就出隻變咗種既人面豬身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞