大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike

究竟sue個鼻係真定假,睇落硬係好怪

假既!睇佢以前既對比圖就知!利申見過真人近距離望過!皮膚差到仆街
真心好憎班含家產!推撚到佢地仆街
同埋仲有樣野未爆,singsing524同佢條女都係煙剷 睇住佢地一齊煲煙

垃圾還垃圾,佢以前條踩單車片真係好好睇,俾仆街hayhay del左,有冇backup
睇左咁多頁都無人講過captv
我覺得captv 幾正 抽水都抽得幾好笑
睇左咁多頁都無人講過captv
我覺得captv 幾正 抽水都抽得幾好笑

邊個最垃圾呀麻 captv高質過大j咁多
做錯又肯道歉
https://youtu.be/cbEW3YR48Tc
條友好多食野片

屌人地啲大食日本妹個個細細粒好可愛,望住佢地食野好開心

香港就出隻變咗種既人面豬身

睇撚完都唔開胃,我諗佢係想幫人減肥
真心好憎班含家產!推撚到佢地仆街
同埋仲有樣野未爆,singsing524同佢條女都係煙剷 睇住佢地一齊煲煙

好似果個mary姐都係
伍公子其實唔錯呀 打機片有笑點有深度
點睇CapTV 雖然佢地唔算youtuber

係正既 佢地fb起家 我由耳機球開始睇佢地

咪就係衰左個一次比人屌到而家lo 如果唔係應該上左神枱落唔返黎
btw無論以前既公子玩到前排既live都正既
教人做youtuber又叫自己Ban哥個個小學雞
成日懶係搞笑咁 又唔知自己好撚柒

咪就係衰左個一次比人屌到而家lo 如果唔係應該上左神枱落唔返黎

籌旗買headset?我覺得還可以呀 當支持 如果個陣大個d 我都會過數
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

哪來的自信拍片出樣

佢遮左成半個mon
https://youtu.be/cbEW3YR48Tc
條友好多食野片

屌人地啲大食日本妹個個細細粒好可愛,望住佢地食野好開心

香港就出隻變咗種既人面豬身

你肯定係人面?

好似果個mary姐都係

Mary都好出面講到明嫁啦!條垃圾sing扮清高
https://youtu.be/yNeHuwO0Ag8

你同我講呢啲叫片?

我覺得佢本身啲片唔算話太低質
係佢宜家搞嗰啲咩一日一片
搞到為出片而出片咁 啲片低質哂
所以宜家都少咗睇佢啲片

利申: 由一開始神魔睇到宜家

好似果個mary姐都係

Mary都好出面講到明嫁啦!條垃圾sing扮清高

Mk sing
史萊姆 大J 阿翼個一堆全部都係

屎萊姆我本身都麻麻地佢
但睇過佢一條片幾高質,講香港的
睇完果條片就有啲改觀

邊條

https://www.youtube.com/shared?ci=W6ZJvP2Y4m4
個人覺得佢呢條片講得幾好

Hi Howard
香港而家最高質係咪bob叔
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

哪來的自信拍片出樣

伍公子呢條垃圾都可以上神檯
大J 真心唔明點解可以咁紅

伍公子呢條垃圾都可以上神檯

咪撚係

最撚憎一幅看透世事既樣

自己讀書唔成就話個制度有問題

但又講自己咩無溫書考ce定al 其中一科拎a/b黎認屎認屁

噁撚心
大部份識都唔撚識,
你地到底點會識呢班人
譚杏藍 亞視暗星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞