大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
竟然冇人提司徒夾帶

佢以前啲抽水片幾好睇 邊到垃圾
大J無得輸
大j,真係笑唔出
窮廢蟲果堆垃圾堆
埋堆嗰班全部都係垃圾黎
唱住黎叫麥當勞

找數真漢子

咩黎
ah hin 講野唔抑揚頓挫 以為自己好funny
完全唔明白點樣上位
大J
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

屌你 講還講唔好po
香港圍埋一堆嗰班傻佬(咩大J、司徒夾帶、聲、hay、拉、窮飛龍......)
大j仲要紅到去泡菜國拎奬

近期多個Catgirl

屌你 講還講唔好po

cut quote
ricko
有次撳錯入去 一入去聽到把乜撚嘢 我係ricko~啊
即刻9秒9熄咗 都唔明條死mk憑咩咁多fans 仲要大部分女嚟

哇屌呢個做乜撚野
D片幾十萬views?
ricko
有次撳錯入去 一入去聽到把乜撚嘢 我係ricko~啊
即刻9秒9熄咗 都唔明條死mk憑咩咁多fans 仲要大部分女嚟

哇屌呢個做乜撚野
D片幾十萬views?

好似都有20萬訂閱
大J
屌佢地老母 成班以為自己真係有料
越嚟越多所謂youtuber on99
美國youtuber夠有大把腫瘤,嗰D濕鳩prank social experiment唔係排戲就係嬲打。最咪又係幾百萬閱拎哂獎

係咪果個乜春野 Ben and Eliot
https://youtu.be/yNeHuwO0Ag8

你同我講呢啲叫片?
美國youtuber夠有大把腫瘤,嗰D濕鳩prank social experiment唔係排戲就係嬲打。最咪又係幾百萬閱拎哂獎

美國果d都叫做出下街拍片有小小心思 香港果班打幾場lol就有堆mk小學雞睇 果個咩慕容公子
https://youtu.be/yNeHuwO0Ag8

你同我講呢啲叫片?

笑波子
大j 笑波子 ah軒 kzee
仲有個singsing852同佢住同一幢,望下佢就黑撚哂面,當自己明星咩
沒有最垃圾

好認同

近期多個Catgirl

屌你 講還講唔好po

cut quote

佢係咁嗌自己有潔癖
但係佢可以忍受喺睡房入面開淘寶箱
隻手掂過啲紙盒直接掂埋赤裸大脾
同我理解嘅潔癖有啲唔同
利申: 我冇潔癖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞