大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
https://youtu.be/cbEW3YR48Tc
條友好多食野片

個波擺唒上台
有無人衝
https://youtu.be/mpBW4OEnrUI
多謝大J搞多左咁多小學雞
薑檸樂 唔知點冇睇過佢d片都已經好憎佢
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

講還講......

食緊飯
Yaki Wong
大J雖然係垃圾,但都還可以 個個咩singsing就真係柒到甩轆 見到佢都想兜巴星埋去

還你老母可以啊,做咁多仆街野都仲還可以
熊仔頭,愈做愈低汁

睇左最新個條先講
我覺得佢地個個拍啲片 都無乜重點 條片一啲重點都無點睇呀?我不如去睇宣傳二
食飯無野做都唔會睇啦 上下LIHKG好過
點解無人講riko 定ricko 唔撚知
講野好撚煩 好撚多道理乜都看透咁
一定係垃圾Rickko同笑波子 聽到佢地把聲都嬲
司徒夾帶
最高質一定係煮家bob 無其他
最廢 咩呀hin kzee 大j 笑波子 伍仔
呢班真係垃圾中垃圾 d片完全無意義

In uncle bob we trust
到底係笑波子定小波子 好撚亂
到底係笑波子定小波子 好撚亂

定波子
不如問香港有咩高質值得睇既youtuber好過啦

Kz + e1 guan
一首diulama贏晒呢度啲youtuber
不如問香港有咩高質值得睇既youtuber好過啦

之前睇過poopstirrer 錄啲歌幾好聽

曾樂彤

識貨
咁大家覺得bomba點 佢有時候啲片都會帶到共鳴比我
佢好多片都會有自己片中嘅意義
大J
咁大家覺得bomba點 佢有時候啲片都會帶到共鳴比我
佢好多片都會有自己片中嘅意義

我覺得kibi好搞笑 可惜kibi...
其實我覺得一開始出泥拍 ming仔呀eminleo果D都好好睇
之後D人後泥出泥做就係為咗錢
搞到越做越爛
Cat girl 大J, ben哥都威過佢地
有冇人有睇 cs production個ken yau ?
有冇人有睇 cs production個ken yau ?

乜春泥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞