大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
大j 笑波子 ah軒 kzee
仲有個singsing852同佢住同一幢,望下佢就黑撚哂面,當自己明星咩
沒有最垃圾

呢堆真心垃圾黎
係小學生先鐘意

個singsing好柒 估唔到而家呢個年代都仲有呢種mk
之前佢同ben哥扮friend 但其實係專登抽人水已經覺得好低賤
佢Facebook成日打埋啲on9 mk情情愛愛status on9到不堪

係咪食薯片都拍10條片個個?

喺 啱呀

個singsing正狗公嚟 明知個女仔有男朋友都會溝
仲要人地say no都係咁打千字文 屌你見到都打冷震 究竟係咪男人嚟
日本果個乜鬼社長都好on9
好多港女中意

佢拍一條片要浪費幾多資源
窮飛龍 咩我們柒一家唔知做乜鳩
大J第一
火雞姐第二
最最最最最撚垃鳩圾一撚定係大J同乜春嘢笑波子
打機片冇內容懶係好笑咁,仲要chok埋把死人女人聲
重要嘅以為自己好撚有獨特見解咁出埋啲反嘲片。哇屌 講到眾人皆醉我獨醒咁,我自己完全冇問題,係你班haters係咪都踩,狂針對我。好心你啦,咁大個人都唔識自我反省吓。
真係唔知佢地有冇睇過自己啲片先放上去
年薪100百萬又出書又開箱又利用高登上位個個囉
大j 史萊姆我反而冇咩
但笑波子 你真係收皮啦 把聲又煩
打機又唔撚好笑 又樣衰 見到都想嘔
大j 史萊姆我反而冇咩
但笑波子 你真係收皮啦 把聲又煩
打機又唔撚好笑 又樣衰 見到都想嘔

大j竟然係無咩
馬車
點解無人提ben哥?
https://youtu.be/nCsQYIW2VDU
最近睇呢個youtuber 幾正
STOP MAKING SUCKERS FAMOUS
真心覺得伍公子好撚高質 之前d打機片不在話下
Facebook page status 真心高質

不滅墨水都ok 好笑既2個on9仔

不過實質上 小學雞唔會睇既 唔會太差
因為根本唔係為左呃views
要呃既 一定呃小學雞

條撚樣大j ,佢拍d片on9唔撚緊要
最緊要係我表弟睇到上撚曬腦 上我屋企個陣 不斷問我有冇睇大j 有冇玩怪彈,如果唔係念在佢細個 我一早咆哮屌你老母 我唔撚識大j啊
點解無人提ben哥?

屌 ben哥咁撚高質 點解要提
應該問有邊個youtubers 唔垃圾
大J同薑檸樂
兩個都係靠高登上位先有人識佢地
前者出賣高登 後者扮毒食女
各位認住我,正宗教練,我就快會撈埋youtube,請多多支持
大j 懶撚好笑 見過佢真人cool到仆街 係鏡頭前又懶撚哂on9
香港youtube已經比小學雞同低質youtuber侵佔晒,高質既已經絕無僅有
大j 笑波子 ah軒 kzee
仲有個singsing852同佢住同一幢,望下佢就黑撚哂面,當自己明星咩
沒有最垃圾

呢幾個真係最垃撚圾
幽默感呢啲野真係唔係個個有
佢地啲片講啲野係完全唔好笑
Ken yau. 唔識佢可以去睇下
其實香港YouTube除咗JFFT之外仲有邊個係高質
Range east 且廿兩儀式都係高質
其實香港YouTube除咗JFFT之外仲有邊個係高質

兩儀式的遊戲世界
阿聲一睇就知臭檔
小為 太廢 無賣點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞