大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
特登註冊回post最垃圾一定係個咩矮撚mk狗公singsing234 (唔記得)沒有之一之前成撚日煩住我條女 我條女已經hea應佢但係都成日whatsapp又夜媽媽打去煩到仆街d垃圾片唔使講啦 開過一次黎睇睇左10秒頂唔順熄左比人屌兩句又打千字文懶感性講到自己幾撚慘 晒飛機講到自己係受害者咁 話人hater EQ低到呢 利申:識佢ex
愈爆愈多
已經嬲嬲豬唔回應 可能係屋企打爛晒d野

好似係會考考左2次都係得幾分(5分以下,好似係)
柒下柒下矮mk仔一條 以為自己好撚型 戴耳環染到個頭又黃又綠咁
係唔知點解拍片有班小學雞睇 低質到 笑又唔撚係好笑 內涵就唔撚洗講 料又無 創意又無 睇幾分鐘你只會諗三個字:做乜鳩?
一定係垃圾聲同薑檸樂 垃圾中既垃圾Btw 有冇人睇過諧星組 冇個好樣但幾好笑同有關心下時事 好過d youtuber一講政治野就冇影
諧星組 個個英語教室笑撚死

唔知點解佢地冇乜人睇 好撚好笑
Gameplayhk好?咪又係將人地啲野當自己,睇完達哥搵到啲我要真普選揮春,轉個頭自己去拍片吸view,咁叫好?

但睇返佢地嘅定位係岀攻略同gameplay
有相似其實都算正常,玩都係咁玩,行都係咁行
好難分到係佢自己揾到定跟人
好似煮野食咁,其實有時真係可能抄人食譜
唔通吓吓原創到?

比我個感覺係似以前啲game書,其實好多都唔知佢地係咪抄人料
如果覺得本野冇私家料,自己又有其他source
咪唔撚買佢囉
件咩聲聲咁大個人仲咁撚小氣真係好肉酸
Btw 諧星組真係高質 可惜紅唔起
特登註冊回post最垃圾一定係個咩矮撚mk狗公singsing234 (唔記得)沒有之一之前成撚日煩住我條女 我條女已經hea應佢但係都成日whatsapp又夜媽媽打去煩到仆街d垃圾片唔使講啦 開過一次黎睇睇左10秒頂唔順熄左比人屌兩句又打千字文懶感性講到自己幾撚慘 晒飛機講到自己係受害者咁 話人hater EQ低到呢 利申:識佢ex
愈爆愈多
已經嬲嬲豬唔回應 可能係屋企打爛晒d野
好似係會考考左2次都係得幾分(5分以下,好似係)柒下柒下矮mk仔一條 以為自己好撚型 戴耳環染到個頭又黃又綠咁係唔知點解拍片有班小學雞睇 低質到 笑又唔撚係好笑 內涵就唔撚洗講 料又無 創意又無 睇幾分鐘你只會諗三個字:做乜鳩?

佢都唔係第一次比人鬧啦
其實都有企係佢立場諗下
但比我就會覺得自己做緊d唔岩自己既野
真係望都望唔到 會有出頭既一日
自己就鐘意睇manson 火雞姐個d片既 sell自然
火雞姐彈起埋啦 拍廣告又有訪問
你學到佢地半成 應該少一半hater啦
個個咩慕容公子 屌你根本MK仔走出黎呃飯食
垃圾都算,至少大部分都無咩人睇
最唔明點解Bomba咁垃圾D片都成日排頭十
見親都扯火極速掃過
大j
垃圾都算,至少大部分都無咩人睇
最唔明點解Bomba咁垃圾D片都成日排頭十
見親都扯火極速掃過

好睇過其他垃圾

睇打機我鍾意睇LS遊戲工作室
打G-Gen/數碼暴龍個d, 計晒走位,連對手d走位都計算埋, 睇得出係落足心機打好次, 真係有攻略feel
仲有睇佢玩Gundam Breaker砌噴火龍出黎睇到O晒嘴
諧星組有冇巴打有睇?
我覺得幾好笑
諧星組有冇巴打有睇?
我覺得幾好笑

不過班仆街成日唔撚剪片
另外仲有搞屎棍都係拍類似嘅片都幾好睇

btw auman知你有追post淨係想同你講聲加油
笑波子敢認第二
大J一定敢認第一
btw其實伍公子除左乞食個次之外一直都唔錯
有時會聽佢講遊戲史 廠商 etc
香港個堆真係無幾個稱得上有質素
剪接又求其 內容就欠奉 係一開口你就明白佢係無乜深度見識少
留名
Bomba以前好睇
而家好撚悶又低質
不如講下香港有邊個係高質嘅youtuber

Bob叔 煮家男人 好好笑,雖然係煮野食 聽佢9up都好好笑
其實sonic&snake嘅不明onj片幾好睇
SINGSING同大J都出名好撚小器 講真就算唔識佢地 但有時睇佢地覆D觀眾 都FEEL到佢地個種鄙視 人地屌返佢洗唔洗咁串呀 佢地就話人唔幽默 正宗 我笑你就得 你嬲就你戇鳩

阿HIN就好撚假 好明顯是注重形象既人 成日整個頭 搞到自己斯斯文文咁 屌 嘔心

其他人無咩特別 個個見打機有得搞 咪照抄囉 無特色
老老實實
我係睇伍公子都係佢講既野吸引同埋佢真係有料

我第一個YOUTUBER都係睇佢 佢以前岩岩中五考完會考 仲成日有生活片 最記得佢表哥條女 (好似叫咖哩!?)

個陣佢真係好好笑既 但自從佢衰左一次乞衣事件 被人屌得多 成個人既performance都唔同晒了
BTW 講開又講

伍公子如果係依家先出道 佢洗撚乞咩 D廠商自動波一有新野就送上門

只係個陣佢已經當左自己係外國YOUTUBER/實況主
香港高質youtuber: bob叔=ming仔>熊仔頭
其他叫有質素既youtuber: Ody, Auman, Bomba

其餘全部不值一睇
有可能我未睇過晒全部既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞