大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
近期睇梗ryuuu tv 同佢條女夾公仔
次次都夾到好屈
史萊姆 大J 阿翼個一堆全部都係

屎萊姆我本身都麻麻地佢
但睇過佢一條片幾高質,講香港的
睇完果條片就有啲改觀

邊條

https://www.youtube.com/shared?ci=W6ZJvP2Y4m4
個人覺得佢呢條片講得幾好

咩波子ahhin 果啲係最撚垃圾
仲有果個廢柴伍仔

我都唔中意伍仔

呢個真係超垃圾
真心覺得伍公子好撚高質 之前d打機片不在話下
Facebook page status 真心高質

不滅墨水都ok 好笑既2個on9仔

不過實質上 小學雞唔會睇既 唔會太差
因為根本唔係為左呃views
要呃既 一定呃小學雞

條撚樣大j ,佢拍d片on9唔撚緊要
最緊要係我表弟睇到上撚曬腦 上我屋企個陣 不斷問我有冇睇大j 有冇玩怪彈,如果唔係念在佢細個 我一早咆哮屌你老母 我唔撚識大j啊

不滅墨水 大j 又係勁撚無聊
伍仔望落個感覺,好污糟。
咩波子ahhin 果啲係最撚垃圾
仲有果個廢柴伍仔

我都唔中意伍仔

呢個真係超垃圾

佢同慕容公子成日d片都咁撚多女 正一mk食女獸
唔洗用腦諗 係哂到

無人講大wing
佢d片好廢up又唔特別點解咁多人睇
個樣又普通到喊
我記得cooking gayhay 最初有條片係講人生嘅理想,高質到我發奮圖強好似中一由全班二十上到中三嘅全班第一。我諗冇佢個條片我應該連u到入唔到。

不過其他真係好垃圾
我記得cooking gayhay 最初有條片係講人生嘅理想,高質到我發奮圖強好似中一由全班二十上到中三嘅全班第一。我諗冇佢個條片我應該連u到入唔到。

不過其他真係好垃圾

係咪戴住黑超嗰條 以前睇過都覺得唔錯嘅,其他就
你都咪話,我屋企10歲個妹日日係我面前睇笑波子大丁都不知睇得幾開心
聽到佢啲笑聲就想一野打爆佢嗰mon

聽到yo波子打波子機呢句真係火到嚟

又睇喇屌你老母

張敬軒
唔洗用腦諗 係哂到

張敬軒

呢條古代mk真係戇鳩
bomba表現一時時
fox都係做返幕後算啦
大j 笑波子 ah軒 kzee
仲有個singsing852同佢住同一幢,望下佢就黑撚哂面,當自己明星咩
沒有最垃圾

有個同學係個垃圾sing條女
個次放學啊sing接女放學 我個fd(A)無啦啦hello佢,原來之前識,但佢應該唔記得左A,以為A係自己d fans,跟住黑灑口面,我後尾同A講番佢先知個啊sing係youtuber。
btw佢條女真人同ig d相差勁遠 d同學個個睇完都話咁重p 肥左好多
bob 叔真係好睇,夜晚晚睇佢d 片會想屌佢老母
講野有文有路

伍公子真係衰一次乞錢,有時佢d 打機片我真係會睇多幾次都唔悶
"hello 大家好我係伍公子,歡迎收睇公子玩heavy rain part two"

heavy rain 已經翻睇左幾次

佢仲會自我審查將拍得唔好既del 左佢
蘿拉都真係幾悶
walking dead 都幾好睇

比著其他youtuber 一定唔會del 留低呃view 數

伍公子世界第一
道德萎
除左 auman 個個都垃圾
月經

幾時講近年嘅高質youtuber(又好似冇乜

我覺得煮家男人唔錯
唔洗用腦諗 係哂到

唔洗用腦諗 係哂到

無人講大wing
佢d片好廢up又唔特別點解咁多人睇
個樣又普通到喊

之前俾人踢爆周圍sd msg俾online shop r試用 7到爆
不如問香港有咩高質值得睇既youtuber好過啦

之前睇過poopstirrer 錄啲歌幾好聽

曾樂彤

識貨

miss hunny 亞視暗星譚星藍
伍公子依家冇咁串,之前開直播都會留意,而家連台都唔開,不過乞錢真心柒
Bomba就真係欺世盜名啦,以前同Leo伍公子果堆合作,叫出左幾條好片,而家食老本食到on9
熊仔頭近年最好

下 熊仔頭越來越垃圾 淨係識sell女
大j 笑波子 ah軒 kzee
仲有個singsing852同佢住同一幢,望下佢就黑撚哂面,當自己明星咩
沒有最垃圾

呢堆真心垃圾黎
係小學生先鐘意

個singsing好柒 估唔到而家呢個年代都仲有呢種mk
之前佢同ben哥扮friend 但其實係專登抽人水已經覺得好低賤
佢Facebook成日打埋啲on9 mk情情愛愛status on9到不堪

係咪食薯片都拍10條片個個?

岩啊

點樣食薯片都拍到10條片 ?一塊一條片
mk丁
譚杏藍
Sue chang
三條臭西

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞