大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
笑波子 Hayhay 真係...近期多個Catgirl
邊撚個cat girl?

其實幾正
垃圾都算,至少大部分都無咩人睇
最唔明點解Bomba咁垃圾D片都成日排頭十
見親都扯火極速掃過

個朵太響
btw依家啲片冇左以前啲風格
不如講下香港有邊個係高質嘅youtuber

Bob叔 煮家男人 好好笑,雖然係煮野食 聽佢9up都好好笑

https://youtu.be/1IKX-RcXGEk

學識新詞語
人瑞臭閪
香港高質youtuber: bob叔=ming仔>熊仔頭
其他叫有質素既youtuber: Ody, Auman, Bomba

其餘全部不值一睇
有可能我未睇過晒全部既

熊仔頭唔得啦依家
諧星組有冇巴打有睇?
我覺得幾好笑

不過班仆街成日唔撚剪片
另外仲有搞屎棍都係拍類似嘅片都幾好睇

btw auman知你有追post淨係想同你講聲加油

諧星組真係幾好笑 可惜冇人睇
Ashly
早幾日條片講自己view數低跟住喊
心諗你d片高質就自然多人睇啦
一定係大J
個post原來仲keep住有人討論
大J 波子 Ashly 不相伯仲
個人鍾意煮家男人
人生好似Bob叔咁真係無憾
一字馬都幾高質,但係好耐冇出新片了

一字馬睇facebook好似解散咗

唔知點解我覺得mr love好似男人
其實伍公子打機片好有吸引力,上年佢直播Dark Soul時,幾乎日日九點坐係電腦前睇佢打機。佢雖然係自大,但係對比起其他youtuber , 佢做嘅打機片係最有質素
最垃圾一定係林偉程 屌佢老母

咩事得罪你
改個咁嘅名

唔知點解我覺得mr love好似男人

個樣好似復活島d石像
個個唔知乜柒聲真係
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

哪來的自信拍片出樣

講還講
哪來的自信拍片出樣[/quote]
講還講[/quote]

咪quote啦屌
不過有中同走去做YouTuber跟左窮..去拍片
唔好再QUOTE catgirl啦屌
好多熟悉名字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞