大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
睇外國好過啦
呢班辣殺同日本 歐美 韓國完全無得比
1個how to basic屌打晒香港班廢柴

日本唔駛講啦
韓國有個suriNoel貓奴好高汁

how to basic 好高成本
睇外國好過啦

日本唔駛講啦

how to basic叫高質?
完全冇內容架喎
集集都同一個pattern 仲要浪費食品
本身冇潔癖睇完都唔舒服

不過咸魚青菜啦
個人鍾意gradeAunderA nigahiga呢類
this AY
大J唔係得個講嘅 除褲鬥囉
後悔當初沒有珍惜馬車同龍心
睇外國好過啦

日本唔駛講啦

how to basic 好高成本

有時真係唔係話睇唔起自己香港人想踩佢地
係自己未夠火喉做唔到高質素吸引人既野
心機就真係唔會話你無 但有時有心機係一回事 好唔好睇又係一回事
香港D YOUTUBER成日想獲得人認同 但又唔知自己做出黎既野有幾差
睇外國好過啦

日本唔駛講啦

完全冇內容架喎
本身冇潔癖睇完都唔舒服

不過咸魚青菜啦

人地用既係過期同變壞食品
伍公子以前懶人vlog算係高質

有禮youtuber回應大家啦

Btw啱啱先發現原來呢到up圖咁方便
I LOVE LIHKG

小小事就起哂鋼
最叻出埋抽水片 唔明點解仲可以生存到

佢都幾撚多fans護主

小學雞居多

啲EQ低到

一陣佢拍片屌鳩你地

我知你睇到㗎柒頭
有膽就上嚟呢到回post
一定係比人踩親講中左
係自己ig到打飛機唔夠彊上嚟回應

自己地頭開post等啲護主狗一人一啖口水吐撚死我地啦 佢自己仲上黎咩 戴住個光頭睇班傻仔屌返我地算啦
睇外國好過啦

日本唔駛講啦

完全冇內容架喎
本身冇潔癖睇完都唔舒服

不過咸魚青菜啦

外國我有睇開superwoman, shane, nb3, boxbox, asapscience, vsauce

Btw垃圾聲收皮啦,拎錢請人想扮大支定真人傾呀?後者真心驚你出到黎粒水 ,中學同校已經開始唔鐘意你

快d爆料
條廢物係咪0分垃圾
睇外國好過啦

日本唔駛講啦

完全冇內容架喎
本身冇潔癖睇完都唔舒服

不過咸魚青菜啦

外國我有睇開superwoman, shane, nb3, boxbox, asapscience, vsauce

Btw垃圾聲收皮啦,拎錢請人想扮大支定真人傾呀?後者真心驚你出到黎粒水 ,中學同校已經開始唔鐘意你

快d爆料
條廢物係咪0分垃圾

More
睇外國好過啦

日本唔駛講啦

完全冇內容架喎
本身冇潔癖睇完都唔舒服

不過咸魚青菜啦

快d爆料
條廢物係咪0分垃圾

More

睇外國好過啦

日本唔駛講啦

完全冇內容架喎
本身冇潔癖睇完都唔舒服

不過咸魚青菜啦

快d爆料
條廢物係咪0分垃圾

More

https://youtu.be/yNeHuwO0Ag8

你同我講呢啲叫片?

我睇左10秒都無已經頂唔撚順
有冇巴絲記得個ict魔王
果條乜7singsing
岩先禁佢ig睇 屌真係好撚mk小學雞
咁大個人先考到車牌仲覺得自己好7犀利咁
就咁睇d caption真係以為小學雞打出黎
睇外國好過啦

日本唔駛講啦

完全冇內容架喎
本身冇潔癖睇完都唔舒服

不過咸魚青菜啦

快d爆料
條廢物係咪0分垃圾

More

我個frd同佢同班
佢話條友不嬲好臭串,冇乜frd
好似讀到中五就冇讀

考都唔撚洗考
而家靠班小朋友開飯 好撚折墮
我發現我睇youtube仲停留係eminleo既年代
薑檸樂 唔知點冇睇過佢d片都已經好憎佢

唱歌五音不全都出cover
薑檸樂 唔知點冇睇過佢d片都已經好憎佢

唱歌五音不全都出cover

佢係諗住賣戇鳩

但佢唔係好笑果隻戇鳩,係你想係學校恰鳩佢果隻戇鳩,又煩又柒果隻
大j邊撚度大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞