大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
對比大J笑波子
cooking hayhay同伍公子呢啲咪算正常囉

個人認為伍公子除左乞錢之外都唔差

其實比起笑波子啲GAMEPLAY,伍公子啲GAMEPLAY都算高質,唔會玩啲咩大作,只會玩佢認為值得玩嘅GAME,又熟悉遊戲背景同歷史資料,搞笑得嚟又抵死,有時都會學到少少嘢,可惜係佢已經唔再拍GAMEPLAY。相反,睇過笑波子啲濕鳩GAME,但成日鳩叫扮驚,睇到個人好煩躁。

如果係gameplay嘅話我覺得近年gameplayhk 最好

gameplay hk

Gameplayhk出名上網抄人地攻略然後扮自己出
Credit都唔撚比番人 咁都叫高質

下堅架 被fake

以佢呢條所謂攻略片為例:

Credit 都唔加番比人當係自己心得分享比人

佢條片抄足呢個網:
http://m.xuite.net/blog/eternalwind/wretch/473165791
對比大J笑波子

其實比起笑波子啲GAMEPLAY,伍公子啲GAMEPLAY都算高質,唔會玩啲咩大作,只會玩佢認為值得玩嘅GAME,又熟悉遊戲背景同歷史資料,搞笑得嚟又抵死,有時都會學到少少嘢,可惜係佢已經唔再拍GAMEPLAY。相反,睇過笑波子啲濕鳩GAME,但成日鳩叫扮驚,睇到個人好煩躁。

如果係gameplay嘅話我覺得近年gameplayhk 最好

gameplay hk

下堅架 被fake

以佢呢條所謂攻略片為例:

Credit 都唔加番比人當係自己心得分享比人

佢條片抄足呢個網:
http://m.xuite.net/blog/eternalwind/wretch/473165791

呢個post好多utube8比人爆大獲
老老實實
我係睇伍公子都係佢講既野吸引同埋佢真係有料
好多youtuber有睇呢個post
暫時睇得出最撚小器係嗰個乜撚野星
垃撚圾
好多youtuber有睇呢個post
暫時睇得出最撚小器係嗰個乜撚野星
垃撚圾

視乎大家想睇咩啦,輕鬆打機既咪達哥大J, 高質想學野既緊係睇許栩教室,睇完好有衝動睇書睇戲。

https://youtu.be/8CAQGcdPtYw
視乎大家想睇咩啦,輕鬆打機既咪達哥大J, 高質想學野既緊係睇許栩教室,睇完好有衝動睇書睇戲。

https://youtu.be/8CAQGcdPtYw

達哥
一定係垃圾聲同薑檸樂 垃圾中既垃圾
Btw 有冇人睇過諧星組 冇個好樣但幾好笑同有關心下時事 好過d youtuber一講政治野就冇影
對比大J笑波子

gameplay hk

咁多人出打機片
有邊個唔係參考人哋
睇外國啲片一陣間又話難明
佢只係做返香港版本俾大家睇
清晰詳細簡單易明
已經屌打其他垃圾

btw,想問下攻略點出credit?
對比大J笑波子

gameplay hk

咁多人出打機片
有邊個唔係參考人哋
清晰詳細簡單易明
已經屌打其他垃圾

參考 同 抄 係兩件事 你識唔識分
佢而家係照抄網上既野 然後扮做自己心得
你有無睇清楚呀巴打

即係你做完份功課 人地又做一份功課同你一尻樣 跟手佢話份功課係自己做 一樣道理
咁都唔明?
Btw 有冇人睇過諧星組 冇個好樣但幾好笑同有關心下時事 好過d youtuber一講政治野就冇影

諧星組 個個英語教室笑撚死
睇外國好過啦
呢班辣殺同日本 歐美 韓國完全無得比
1個how to basic屌打晒香港班廢柴

日本唔駛講啦
韓國有個suriNoel貓奴好高汁

how to basic
Sing 仲有樣...唔知算唔算垃圾啦...
前排有馬天佑同佢一齊拍片...係真心正既
但人地比幾件牌子衫你著...你就打哂飛機...大驚小怪咁
馬天佑都下撚左出黎....
大佬...20幾歲...未見過人著咩==......
小學生去參觀....見到乜都哇哇聲..一撚樣道理==

d 表情符號,屌你咩

會改過的
對比大J笑波子

gameplay hk

咁多人出打機片
有邊個唔係參考人哋
清晰詳細簡單易明
已經屌打其他垃圾

你有無睇清楚呀巴打

即係你做完份功課 人地又做一份功課同你一尻樣 跟手佢話份功課係自己做 一樣道理
咁都唔明?

佢從來冇講過係自己心得囉
心水清都嘅巴打都知拍打機片一定會有重覆
你又玩我又玩 咁即係我抄你定你抄我
各花有各眼
我唔明咩概念嚟
其實大J d旅行片唔錯既
其他就算啦

Gameplayhk好?咪又係將人地啲野當自己,睇完達哥搵到啲我要真普選揮春,轉個頭自己去拍片吸view,咁叫好?

Gameplayhk好?咪又係將人地啲野當自己,睇完達哥搵到啲我要真普選揮春,轉個頭自己去拍片吸view,咁叫好?

時間先後嘅問題
又要講返最基本嘅問題
例如之前興食辣麵
A拍完放上YouTube (當時嘅第一條試食片
跟住BCDE又拍試食 抄

A拍化妝片
BCDE跟住再拍化妝片 都係抄

外國人拍新game打機片
香港人又拍 又抄

乜鳩都係只要有人做咗第一次
其他人做第二次就係抄

咁唔洗做啦
根本on9

再講佢呢條片入面有講係網上流傳
有睇達哥就知係佢
gameplayhk啲view數係自己捱出嚟
唔好淨係講打機片
佢哋都有其他類型嘅片
唔見得你講到咁差
對比大J笑波子

gameplay hk

咁多人出打機片
有邊個唔係參考人哋
清晰詳細簡單易明
已經屌打其他垃圾

你有無睇清楚呀巴打

咁都唔明?

各花有各眼
我唔明咩概念嚟

你到底係咪打手黎
咪轉移視線啦 咩重覆
佢而家拍出黎同人地打既攻略一尻樣呀
連買乜裝點樣打打邊隻都copy哂人地
屌你老母有哂證據都唔撚識睇
同你討論真係多尻餘

諧星組 個個英語教室笑撚死

而家真係好小片真係會笑得出聲

時間先後嘅問題
又要講返最基本嘅問題
例如之前興食辣麵
A拍完放上YouTube (當時嘅第一條試食片
跟住BCDE又拍試食 抄

A拍化妝片
BCDE跟住再拍化妝片 都係抄

外國人拍新game打機片
香港人又拍 又抄

乜鳩都係只要有人做咗第一次
其他人做第二次就係抄

咁唔洗做啦
根本on9

再講佢呢條片入面有講係網上流傳
有睇達哥就知係佢
gameplayhk啲view數係自己捱出嚟
唔好淨係講打機片
佢哋都有其他類型嘅片
唔見得你講到咁差

宜家係佢地好多片都係咁,上面有FFXV、我就貼看門狗,如果你覺得睇完人地攻略,彩蛋,之後跟住人地發現既心得而去拍片,吸view,而你係覺得冇問題既話,咁呢個世界上洗乜自己打機打心得,睇人片抄人野咪得囉。
衰啲講句重衰過神抄之塔呀gameplayhk打手
對比大J笑波子

gameplay hk

咁多人出打機片
有邊個唔係參考人哋
清晰詳細簡單易明
已經屌打其他垃圾

你有無睇清楚呀巴打

咁都唔明?

各花有各眼
我唔明咩概念嚟

你到底係咪打手黎
咪轉移視線啦 咩重覆
佢而家拍出黎同人地打既攻略一尻樣呀
連買乜裝點樣打打邊隻都copy哂人地
屌你老母有哂證據都唔撚識睇
同你討論真係多尻餘

唔係打手
可能我真係有野唔知
講下得唔得
咁佢啲pokemon片呢? 好似幾detail咁喎
垃圾黎講大J冇得輸
https://youtu.be/nCsQYIW2VDU最近睇呢個youtuber 幾正
係幾搞笑

on9得黎起碼真心介紹美食,真心推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞