大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
Range east 兩儀式都係高質
其實香港YouTube除咗JFFT之外仲有邊個係高質

兩儀式的遊戲世界

唔好兜圈讚自己好嘛?

兩儀式的遊戲世界

唔好兜圈讚自己好嘛?

真心覺得伍公子好撚高質 之前d打機片不在話下
Facebook page status 真心高質

不滅墨水都ok 好笑既2個on9仔

不過實質上 小學雞唔會睇既 唔會太差
因為根本唔係為左呃views
要呃既 一定呃小學雞

條撚樣大j ,佢拍d片on9唔撚緊要
最緊要係我表弟睇到上撚曬腦 上我屋企個陣 不斷問我有冇睇大j 有冇玩怪彈,如果唔係念在佢細個 我一早咆哮屌你老母 我唔撚識大j啊

係 伍公子講野有紋有路
聽得出係有識之士

墨水on9得黎好好笑(唔計商業味重既片)
不過d笑點未必個個岩
唔識欣賞既淨係覺得好on9無笑點

兩儀式的遊戲世界

唔好兜圈讚自己好嘛?

我獨力一個搞個頻道 無打手唯有靠呢d小途徑吸引巴打們觀賞
不如問香港有咩高質值得睇既youtuber好過啦

之前睇過poopstirrer 錄啲歌幾好聽

曾樂彤
無睇youtuber
大J 真心唔明點解可以咁紅

你講左我第一個諗到個個 rq

兩儀式的遊戲世界

唔好兜圈讚自己好嘛?

我獨力一個搞個頻道 無打手唯有靠呢d小途徑吸引巴打們觀賞

我有做你打手㗎 但見到你兜圈讚自己真係笑左

szetingwong 聽告白氣球先開始留意 把聲好青泉
mansonovo 美食片都可以拍到幾好笑
比較少人睇 不過近年黎講算高質少少
丁丁同Ashly
唔洗用腦諗 係哂到

除左中間垃圾貓奴之外 其他乜野人黎

條撚樣未死?乜撚野gaygay
以上講嗰啲全部冇睇過
大J
丁丁同Ashly

臭雞mr love條仔都學人做YouTuber先難頂
基本上得幾個高汁
未入已經估到係講大j
大J係個人仆街姐
其實算係有料 英文日文流利
講野咬字發音清楚 岩岩仲係韓國拎獎...

但笑波子就真係唔知做乜春
聽佢講野聽得好辛苦 好撚難聽把死人聲
日本果個乜鬼社長都好on9
好多港女中意

好高質好好笑喎

利申巴

咁又唔覺得好差既 只係好既唔多
其他都係成日拍d幫手賣廣告既片
但好多都係黃絲 同埋起馬人地拍片會表明立場同屌政府

最近望過下史萊姆 好黑人憎 但又好可憐
黑人憎就係成日幫小米賣廣告 吹到佢d野幾好 但最後 自己用iphone
可憐係佢做左一次game出黎 最後一年後人數大跌 間公司即將放棄佢 要佢執

香港大部份都係學日本 但又學唔足 人地日本都會賣廣告 但比例上面一定無香港咁多 同埋太黑sell
香港youtube真係冇野好睇
由其火雞姐 巴士嘅時候真係幾鐘意佢
覺得幾靚女 講野幾好笑
但係之後條條片都一樣咁就收皮啦
mk丁
譚杏藍
Sue chang
三條臭西
個人鍾意煮家男人
人生好似Bob叔咁真係無憾
一字馬都幾高質,但係好耐冇出新片了
一定係垃圾大J 仲記得個陣有份追佢個扮女人落街post
見證住佢因爲個po而開始多觀眾
屌佢老味估唔到借完高登上位會踩返高登轉頭
其次一定係VS個班垃圾 低質到

Btw高質黎講 個人認為bob叔真係無得輸
真心覺得伍公子好撚高質 之前d打機片不在話下
Facebook page status 真心高質

不滅墨水都ok 好笑既2個on9仔

不過實質上 小學雞唔會睇既 唔會太差
因為根本唔係為左呃views
要呃既 一定呃小學雞

條撚樣大j ,佢拍d片on9唔撚緊要
最緊要係我表弟睇到上撚曬腦 上我屋企個陣 不斷問我有冇睇大j 有冇玩怪彈,如果唔係念在佢細個 我一早咆哮屌你老母 我唔撚識大j啊

係 伍公子講野有紋有路
聽得出係有識之士

墨水on9得黎好好笑(唔計商業味重既片)
不過d笑點未必個個岩
唔識欣賞既淨係覺得好on9無笑點

墨水係以浩嵐做主腦
浩嵐轉數極快 你同佢鬥講野 未必夠佢黎~
佢諗野有幾層深意 你唔會估到佢想表達咩
但會令你笑 而你知佢想表達咩既時候
你就會悲哀到想笑喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞