大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

講還講唔好po圖

屌你老母仲quote
薑檸樂 唔知點冇睇過佢d片都已經好憎佢

唱歌五音不全都出cover

佢係諗住賣戇鳩

但佢唔係好笑果隻戇鳩,係你想係學校恰鳩佢果隻戇鳩,又煩又柒果隻

你個比喻
咁大家好啦 我李獻計....
除左講馬高質之外
全部都係垃圾藍屍言論
無人睇ody
香港我靜係睇佢 其他都覺得好差

整車個啲幾好睇
睇得出係有心拍嘅
搞屎棍都幾高汁

仲有諧星組
算係近年黎唔係mk垃圾小學雞而又幾好睇嘅youtuber

Agger
https://youtu.be/yNeHuwO0Ag8

你同我講呢啲叫片?

我睇左10秒都無已經頂唔撚順

屌你睇一分鐘已經起撚曬雞皮 頂唔撚順
以前試過一訓唔著就睇大j... 唔洗5分鐘zzz 勁撚有用

近期多個Catgirl

講還講唔好po圖

屌你老母仲quote

嘩屌⋯肥貓黎喎

近期多個Catgirl

講還講唔好po圖

屌你老母仲quote

嘩屌⋯肥貓黎喎

痴撚線肥婆
Lm聲聲一陣屌柒lihk仔
大J是狗
https://youtu.be/yNeHuwO0Ag8

你同我講呢啲叫片?

我睇左10秒都無已經頂唔撚順

屌你睇一分鐘已經起撚曬雞皮 頂唔撚順

好想知佢屋企人睇完會有乜反應

近期多個Catgirl

講還講唔好po圖

屌你老母仲quote

嘩屌⋯肥貓黎喎

有d似士多啤梨肥婆
唔洗用腦諗 係哂到

駁唔到
對比大J笑波子
cooking hayhay同伍公子呢啲咪算正常囉

個人認為伍公子除左乞錢之外都唔差

其實比起笑波子啲GAMEPLAY,伍公子啲GAMEPLAY都算高質,唔會玩啲咩大作,只會玩佢認為值得玩嘅GAME,又熟悉遊戲背景同歷史資料,搞笑得嚟又抵死,有時都會學到少少嘢,可惜係佢已經唔再拍GAMEPLAY。相反,睇過笑波子啲濕鳩GAME,但成日鳩叫扮驚,睇到個人好煩躁。
對比大J笑波子

其實比起笑波子啲GAMEPLAY,伍公子啲GAMEPLAY都算高質,唔會玩啲咩大作,只會玩佢認為值得玩嘅GAME,又熟悉遊戲背景同歷史資料,搞笑得嚟又抵死,有時都會學到少少嘢,可惜係佢已經唔再拍GAMEPLAY。相反,睇過笑波子啲濕鳩GAME,但成日鳩叫扮驚,睇到個人好煩躁。

如果係gameplay嘅話我覺得近年gameplayhk 最好
對比大J笑波子

如果係gameplay嘅話我覺得近年gameplayhk 最好

gameplay hk
以前試過一訓唔著就睇大j... 唔洗5分鐘zzz 勁撚有用

我都試過睇睇下佢啲片睇到訓著
香港既youtuber 淨係得Bob 叔有睇頭
對比大J笑波子

gameplay hk

Gameplayhk出名上網抄人地攻略然後扮自己出
Credit都唔撚比番人 咁都叫高質
香港好多都好垃圾
對比大J笑波子

gameplay hk

Gameplayhk出名上網抄人地攻略然後扮自己出
Credit都唔撚比番人 咁都叫高質

下堅架 被fake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞