大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike

有禮youtuber回應大家啦

Btw啱啱先發現原來呢到up圖咁方便
I LOVE LIHKG

On9比d巴打插兩句就打咁大篇野覆
你當自己好撚紅咩 學人出黎回應

玻璃心

啲EQ真係低撚到
越覆越顯得佢on9
接受唔到批評就咪撚做youtuber啦
死廢青
冇人講Yaki Wong
又樣衰又MK
Ah hin...拍親食野片都掩撚住個咀...話要嘔
想一巴打撚死佢...
Sing....其實佢識好多人....但佢出鏡真係無乜吸引
好格硬拍片拍到....
窮飛龍...係有計又識人.....但佢講句對白都7下7下...
我樓下看更講野都順口過佢==...
Sing 仲有樣...唔知算唔算垃圾啦...
前排有馬天佑同佢一齊拍片...係真心正既
但人地比幾件牌子衫你著...你就打哂飛機...大驚小怪咁
馬天佑都下撚左出黎....
大佬...20幾歲...未見過人著咩==......
小學生去參觀....見到乜都哇哇聲..一撚樣道理==
垃圾通常都係群埋個堆
得閒又一齊拍野
物以類聚
一定係大j
好多都垃圾 成班圍埋一齊 好撚嘔心
成日食飯撞到bomba班友 傾計好爛口
近排睇ryuuu tv幾搞笑 好有心搞好個channel

d 表情符號,屌你咩

你地激嬲人喇
成幾千個like
你都咪話主攻小學雞市場無用,真係可以至富!
I LOVE YOUTUBE8
咩笑波仔,睇到topic都唔會click入去

d 表情符號,屌你咩

仆你個街表情撚死返5p

你地激嬲人喇

妖柒少陣啦條友

你地激嬲人喇

妖柒少陣啦條友

柒到不能直視

你地激嬲人喇

妖柒少陣啦條友

柒到不能直視

佢係咪覺得自己咁做好型
( Show Blocked User - 柒先多女 )
arhotv 啲片都幾正

我覺得幾似社長

佢風格係跟社長,係幾搞鬼嘅。但條條片得2分幾鐘,搞到內容太過流於表面

你地激嬲人喇

妖柒少陣啦條友

柒到不能直視

佢係咪覺得自己咁做好型

你老母聽日入棺材俾狗屌撚到西反皮呀
想問巴打做咩張圖做咩有得推廣宜傳
係admin?

睇外國好過啦
呢班辣殺同日本 歐美 韓國完全無得比
1個how to basic屌打晒香港班廢柴

日本唔駛講啦
韓國有個suriNoel貓奴好高汁
係admin?

你up乜鳩
係admin?

你up乜鳩

張圖係個柒YouTuber 自cap放ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞