大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike

有禮youtuber回應大家啦

Btw啱啱先發現原來呢到up圖咁方便
I LOVE LIHKG

小小事就起哂鋼
最叻出埋抽水片 唔明點解仲可以生存到

佢都幾撚多fans護主

小學雞居多

啲EQ低到

一陣佢拍片屌鳩你地

小小事就起哂鋼
最叻出埋抽水片 唔明點解仲可以生存到

佢都幾撚多fans護主

小學雞居多

啲EQ低到

連lihkg都唔撚放過 好撚din 之前高登已經係咁 有咩comment講到佢就post相回應 仲要有一大班小學雞護主 講一句唔認同就比人屌到上天 好撚主觀 基本上佢係需要一班乜柒都認同佢既人 痴撚線 都唔肯聽人意見
咩撚野呀聲呀? 見到個樣都唔撚開胃啦有乜好睇
一望落去就知廢人黎
arhotv 啲片都幾正
arhotv 啲片都幾正

我覺得幾似社長

有人垃圾得過佢?
把聲又chok又盛
臭閪
大J唔明點解會紅
大J唔明點解會紅

因為高登
大J 完全唔明點解會有人睇 佢根本就唔識打機
Ben哥
大J,垃圾到不得了
大j會唔會係igfb罵lihk仔
大j我覺得無咩野 未算最垃圾

最垃圾睇過而又記得既係得笑波子同窮飛龍
Ranger east 東仔好正

利申睇哂佢dark souls啲片
屌你老母撚樣sing!講經你最叻!返去慢慢屌系啦撚樣!快d收皮 我知你有留意到嫁
有冇人睇過星星
佢個食相差得好似蘇施黃
大j淨係識炫富
笑波子我覺得佢擺明係小朋友向 比細路仔睇
窮飛龍D片完全係垃圾 我諗唔明咩人先會睇
大j我覺得無咩野 未算最垃圾

最垃圾睇過而又記得既係得笑波子同窮飛龍

Agger
唔洗用腦諗 係哂到

好似啲大學生影個啲mk莊相咁

第2行最尾條友真係好樣衰
但究竟有好多人話佢靚仔
完全推翻哂我對靚仔既定義
<blockquote>唔洗用腦諗 係哂到

好似啲大學生影個啲mk莊相咁 </blockquote>

第2行最尾條友真係好樣衰
但究竟有好多人話佢靚仔
完全推翻哂我對靚仔既定義

大鼻 眼細 方臉 pizza頭

On9比d巴打插兩句就打咁大篇野覆
你當自己好撚紅咩 學人出黎回應

On9比d巴打插兩句就打咁大篇野覆
你當自己好撚紅咩 學人出黎回應

玻璃心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞