大家覺得邊個YouTuber最垃圾

659 回覆
79 Like 0 Dislike
睇外國好過啦
呢班辣殺同日本 歐美 韓國完全無得比
1個how to basic屌打晒香港班廢柴

日本唔駛講啦
韓國有個suriNoel貓奴好高汁

How to basic 收皮啦

唔好笑 又無內容 唔知佢做乜鳩
留名
大J
BTW我補習學生同我講佢好鍾意睇大J啲打機片 我仲見到佢買咗本《如何製造大J》
特登註冊回post

最垃圾一定係個咩矮撚mk狗公singsing234 (唔記得)沒有之一
之前成撚日煩住我條女 我條女已經hea應佢但係都成日whatsapp又夜媽媽打去煩到仆街
d垃圾片唔使講啦 開過一次黎睇睇左10秒頂唔順熄左
比人屌兩句又打千字文懶感性講到自己幾撚慘 比晒飛機講到自己係受害者咁 話人hater EQ低到呢

利申:識佢ex
知你睇緊啦垃圾聲
係話你呀矮仔
屌9我hater 囉
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

講還講唔好po圖
笑波子 Hayhay 真係...

近期多個Catgirl

邊撚個cat girl?

講還講唔好po圖

咪再quote啦屌
大J
大J

大J

成班圍爐打飛機真係好撚可悲
特登註冊回post

最垃圾一定係個咩矮撚mk狗公singsing234 (唔記得)沒有之一
之前成撚日煩住我條女 我條女已經hea應佢但係都成日whatsapp又夜媽媽打去煩到仆街
比人屌兩句又打千字文懶感性講到自己幾撚慘 比晒飛機講到自己係受害者咁 話人hater EQ低到呢

愈爆愈多
特登註冊回post

比人屌兩句又打千字文懶感性講到自己幾撚慘 晒飛機講到自己係受害者咁 話人hater EQ低到呢

愈爆愈多

已經嬲嬲豬唔回應 可能係屋企打爛晒d野
Singsing 234 eq 好低

有禮youtuber回應大家啦

Btw啱啱先發現原來呢到up圖咁方便
I LOVE LIHKG

On9比d巴打插兩句就打咁大篇野覆
你當自己好撚紅咩 學人出黎回應

玻璃心

啲EQ真係低撚到
越覆越顯得佢on9
接受唔到批評就咪撚做youtuber啦
死廢青

到底佢自己打出黎有冇覺得肉酸
定已經無恥到del晒人地鬧佢既comment就覺得自己好受歡迎

玻璃心

啲EQ真係低撚到
越覆越顯得佢on9
死廢青

定已經無恥到del晒人地鬧佢既comment就覺得自己好受歡迎

估唔到咁多人憎佢
特登註冊回post

比人屌兩句又打千字文懶感性講到自己幾撚慘 晒飛機講到自己係受害者咁 話人hater EQ低到呢

愈爆愈多

已經嬲嬲豬唔回應 可能係屋企打爛晒d野

條友真係好垃圾
d片小學雞都整到
重成日以為自己d片好高質
無d自知自明
hayhay,以前都會出條女,而家完成私有化

玻璃心

啲EQ真係低撚到
越覆越顯得佢on9
死廢青

估唔到咁多人憎佢

我都估唔到哩件垃圾mk狗公真係得罪勁多人 唔怪得佢ex都頂佢唔順 分左手都要係咁屌9佢
https://youtu.be/09Nx9tZ0Nqs
依個拍得幾正

笑左 本來好撚想睇佢男朋友係咩樣
大j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞