進擊的巨人 122(英肉)

867 回覆
58 Like 6 Dislike
漫畫本來就天馬行空架啦
個個都將現實擺落去睇

乜野點黎點黎

日本漫畫家角度 而D野根本唔需要解釋
係個世界觀裡面本身就有
要係海底行過去又冇陽光嘅話,巨人係郁唔到好耐(雖然吉克啲巨人係夜晚都識行)。游水就唔清楚,根據韓吉話,巨人嘅身體密度係比人類密度低,所以可能可以浮過去。
艾倫個樣無漫畫版咁兇狠
上連登竟然睇到自己係tumblr畫果幅圖。。
艾倫係睇到王女既記憶
而唔係直接睇到始祖記憶
現實既奴性都係咁

要改變/醒覺話簡單係好簡單
其實只係一句說話、一個認同
但話難都好難
好似中國人咁 做左三千年奴才 奶足自私鬼既袋底三千年
好唔容易醒完 然後又再訓返

而醒左唔代表條路會易行
好似艾倫咁 可能要單挑成個世界
但既然醒左 就係要有進無退
唔緊要啦
如果有tumblr account就去俾個like同reblog啦
話時話假設艾倫喚醒左ymir
Ymir依家跟從自己意志,唔再係佛里茨既奴隸
咁女神生個仔保留重族血統出黎有乜用
話時話假設艾倫喚醒左ymir
Ymir依家跟從自己意志,唔再係佛里茨既奴隸
咁女神生個仔出黎保留皇族血統有乜用
其實大肚係保住女神唔使變無垢巨人食吉克/其他智慧巨人 唔使搞到得返十三年命
link呢
就正如睇哈利波特冇人會問魔法點黎,因為故事設定左就係有魔法
但係可以問點解故事入面有槍d人唔帶槍入去打佛地魔or佛地佛當初做乜唔掉bb哈利出窗
個陣因乜原因畫?
睇完漫畫有感而發畫左隻豬蝴蝶效應
但有限度既穿越時空及平行世界 既上帝視角及音波功

好撚屈機

如果佢既有限度能力 再變到無限制咁用黎改變另一個時空世界

這套漫畫根本不用畫
艾倫:你自由啦

就係釋放尤彌爾被困的無窮無盡沙漠世界

而尤彌爾會轉身上女神肚入面及巨人之力係世界消失

未解既謎 冰爆石同巨人之力是不是有關係
呢張圖正,尤彌爾連豬都不如,真係好可悲同埋好符合諫山既惡趣味
同意
艾倫一早知道灑

因為要故意等齊灑想得巨人之力既野心家到城牆先發動地鳴

如果係偷襲馬萊個時發動 就會導致城牆入面達卡派(擁立絕育計劃)贏

如果係偷襲馬萊個時就同阿哥反會就會導致馬萊繼續騒擾艾爾人

現在將所有巨人能力煩惱問題一次過搞掂灑
又係有角有鬚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞