進擊的巨人 122(英肉)

867 回覆
58 Like 6 Dislike
其實連尤彌爾子民同馬萊人結合生出嚟嘅萊納都用到巨人之力,相比下歷代皇族血統嘅溝淡已經係小兒科
你估馬萊軍冇做心理評估先比佢地做繼承?
屌又屌咗 應該乜方法都試過
竟然就死不如試下食埋佢
反了反了
如果屌西生出黎唔會被影響,靠食靠飲酒邊度得黎全艾族人都受影響可被洗腦可被變巨人

最少集中營果班,同始祖被老豆食左之後既牆內,都仍然係會變巨人既艾族人

佢地肯定已經冇酒飲冇肉食
不過其實有可能艾族同其他族都冇分別

yimer想邊個變就邊個變,馬雷都變到只係一直唔變佢地,顆骨樹直頭代表全世界,只係佢奴性重巨人力只為艾族所用先淨係變艾族,吉克果d紅酒之類只係標記等班友變無垢都聽吉克話

既然王血都寫到冇特別,是平等的
咁都唔爭在種族都冇特別,平等的

成個故事咁柒多規距條件,都只係好似145代王個不戰之約咁由人類既諗法強加於人類,到頭來d規範,條件只係一個被奴役既女人因被思想囚禁所定,亦會由人類所打破

不過呢個理論仲差咁d野,就係yimer苦然有如此能力,咁改全人類記憶就得,唔駛地鳴
吉克咪靠飲酒整咗軍隊出黎
雖然無辦法知會唔會飲完會影響下一代 但至少靠王族巨人同班飲酒嘅賤民起果三個牆點都可行同快過屌閪先
你要記得145代王唔淨係起牆,仲改哂d艾族記憶,咁柒多人邊度過到隱瞞一個不留咁飲酒,所以好可能當時所有艾族人都已經識變巨人,而吉克先要人飲酒姐,真始祖連記憶都改到咁佢手指指就變到艾族人變巨人啦

但若然真係靠三個女分食之後散布巨人力,不論靠屌西生仔定係咁飲飲食食都唔合理
咁我更傾向巨人力唔係散布,係原本所有人類都會被巨人力影響,只係yimer淨係影響艾族
即係yimer一直都係受牛角佬句野影響
所有艾族系統天生會被變巨人
而吉克仲以為佢係部電腦
進擊係寫好設定同完整結局先拿去畫漫畫
尤彌爾走左
咁九大巨咪冇復原能力
冇人係路入面幫九大巨砌肉身
唔係似,係直頭一樣
艾倫係孫中山
吉克係袁世凱
佢有無老婆都唔L重要啦 Ching
由艾撚決定掛
你睇係大6人咪成班 Ymir 咁囉
Exact7ly
200萬人唔係唔反抗
而家嘅比喻應該係
200萬人拎原子彈對拎手槍
即係班黑警,明明612嗰日可以一齊楝阿林鄭一鑊。

但偏偏走晒去濫暴。
屌,完全睇唔到有咩關係

可唔可以解釋下
認真,袁世凱柒在急住稱「帝」(但有立憲傾向)
幫推求解

最直觀就係
那是因為「艾侖睇海個陣講既野證明佢真係變左啦」

但阿敏仲係唔信艾撚變左
就講「不會吧」

BTW
呢一幕手法有D似90話
錫女王手之前
艾侖安慰阿爾敏,但中間插左一格被狗咬死既菲
佢應該係想講:
"那是因為艾倫不想牽連我們"
跟住醒起艾倫問過佢好唔好殺晒全世界
就估到艾倫準備走魯魯修END
第一話時,艾倫只係想幫阿明見大海,但到了呢一頁,已經要殺晒對岸所有馬萊人

下面那一張 阿明終於猜到 艾主席要做乜。

佢估由於科技差距,要滅馬萊和其他反抗勢力,只有發動地鳴。

但以他認識的艾倫應該不會這樣。所以說,不會吧。但係看到艾倫的變化,自己都唔太sure。

佢都估艾倫會發動(地鳴)
記唔記得瑪雷講過以前佢地比巨人侵略完會點
D女人會比人捉去配種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞