進擊的巨人 122(英肉)

867 回覆
58 Like 6 Dislike
我估係分左9隻先變短命
好似解埋點變9隻同大地惡魔 巨人之謎都算解晒?
樹同蜈蚓似唔會再解落去
可以單挑美軍既應該
樹應該係同怪物化金木研連住
而條蜈蚣就係金木研條蜈蚣赫子
即係赫子同艾人合體唔係變喰種
係變巨人
好似無講過
係啲討論區9up
唔該晒
我自己覺得係Ymir賦予咗個力量俾艾倫
點解班大陸人睇完毫無反思自己宜家的處境
因為奴隸始終都係奴隸 就算有力量都係奴隸
之前有上過大陸啲網睇佢地9up
你就會發現佢真係好蠢
好多係睇兵長 見得最多係啲角色fans打晒交
不過好嘅係佢地對啲角色真係睇得好深入
但叫做有少少腦個啲 都好少去講自由
睇左今集三四次
真係...隻豬仲自由過ymir
有力量既人 思想仍然被束縛既話
連豬都不如 連反抗都因為奴性而做唔到
同艾撚一開始無力量但渴望自由真係勁大對比
而女神都只係想仿效ymir既所謂無私
但所有野都係ymir既奴性所使然 人叫佢做咩就做咩

而ymir終於等到艾撚解放佢
感覺上ymir一早心有不甘 但唔知點做好
二千年黎都係係到為王服務 無諗過實際反抗
而佢一直都等緊一個人黎同佢講你自由啦
而艾撚就係呢個天選之人
我諗進擊的巨人就係ymir既心中一小塊既自由
唯一一條key用黎解放自己既奴性

Ymir靠自己都係做唔到自由 要由艾撚黎幫佢
證明左自由唔係乞求返黎 而係要爭取返黎
仲話套野幾撚神
一集就反撚晒肚
一條女一隻豬兼無無謂謂得到不知名力量仲要繼續選擇做隻狗引發兩千年戰爭
3歲細路諗出黎既弱智故事?
我見係哩度既人通常執人口水尾多
佢地最多只會想睇下啲角色互動同打鬥
創哥想俾佢地睇既自由思想完全睇唔明
佢地都唔會睇得明 呢班人好難點醒
要佢地醒只可以踢爆中共既大話
不過咁先至可感令一部分人醒
弱智仔去睇忍者亂太郎啦
怪唔得知啲巨人咁樣衰,因為ymir憎恨奴役佢既艾族人,所以對應番佢哋既丑惡,塑造巨人
豬先係主角阿
op1
以前覺得145代王係懦夫,依家覺得佢係英雄,反而之前包括初代王在內既一百多代王都係人渣,一直奴役ymir同佢既力量黎統治世界各地既人民,所以怪唔得知145代王繼承記憶知道自己祖先既所作所為後會變聖母
真心明都唔講
有D小粉紅以為自己已經完成革命
條友專業反巨人 唔使理
香港冇一個大平台去討論 真係好鐘意個啲fans好多時都係自己睇開英文個邊 一係就大陸個邊
已經同人討論完再黎呢到討論
我發現一個問題
之前一直話王血先可以用始祖之力
所以艾倫父子用唔到
但今集話個九大巨人係尤彌爾三個女後代
而艾族人都係佢三個女後代
咁應該全部艾族都係尤彌爾後代有王血喎?
hi 支納人
真係豬尼咩
你呢隻明明係粉紅色既狗尼
Sor當時隨心9畫冇花時間執下佢
邊有講全部艾族人都係佢三個女既後代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞