進擊的巨人 122(英肉)

867 回覆
58 Like 6 Dislike
補充:路入面嘅Ymir係妹妹仔 出面果個係姐姐size
唔夠膽講啦 監控咁勁
我諗講完都消失左或滅左聲
但成日見突破盲腸Po 都係轉自大陸
始祖都有被繼承
不過係做王,點會親自出征攻城侵略
記住,個族長都唔知巨人之力係乜鳩黎,當時真係前所未有,佢點解會得出搵三個女食就可以過繼到巨人之力仲永續流傳呢個結論,好可能係d迷信諗法黎並唔係佢真係知,明未
香港反送中表面上未又係 「綠帽」

但背後同樣係爭取 自由
Ymir 轉生-》 historia 嗰女
我覺得係黨員睇完好撚驚
驚啲大陸人有自由思想唯有咁做「抹黑」
你咁講而家所有人應該係一家親tim
王既定義應該係類似大女繼承就係王,細女就唔係,再引伸落去。
族有族法?人一出世唔係應該平等?有人一出世做奴隸係應份?
初代王有還Ymir自由?叫她開山起橋仲講到明"我的奴隸尤彌爾"
又話Ymir有力量冇人逼到佢之後又話Eren用說話就逼到Ymir做野,講出黎唔覺得矛盾?

Sor我嬲嬲地認真左,進擊的巨人唔係比呢d賤過豬的生物睇

睇返呢兩頁, 如果尤彌爾3個女代表3個分支
之後已經分到好似棵樹咁, 所以艾族人應該係尤彌爾血脈
尤彌爾係絕對服從王族既命令,
如果有其中一代王持有始祖巨人再下令要尤彌爾以後只服從果代王既後裔,
已經可以將絕大部分人排除出王族

如果巨人死哂 咁Ymir會唔會自由?
145王係咪為咗向Ymir贖罪先有不戰之約呢樣野
大地惡魔(王)用少少甜頭 (係皇宮好食好住做肉便器) 就呃左Ymir簽契約
我諗ymir都無諗咁多 總之王叫佢做乜佢都會做
點睇得出王就係大地惡魔?
仲有如果王係大地惡魔,佢係哋事前已經知樹同巨人之力既存在
做開奴隸
整合其他巴絲睇法,
個人覺得,王血,可能係講尤彌爾嘅子嗣,而唔係今集個個老男人。
王=始祖巨人
我覺得係假設定, 用黎fake大家。
可能同呀妮有關,令大家覺得佢未死。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞