進擊的巨人 122(英肉)

867 回覆
58 Like 6 Dislike
頂唔緊啦
所有人都係某一樣野既奴隸
岩岩去左睇巨人展 都幾好睇 重要都幾多女睇
btw 最終話既聲音真係 同埋d goods貴到仆街
琴日去左睇洗左兩萬yen
九月頭去咗 一堆風聲水聲
d goods真係好貴 我洗左9000yen
btw 中間 艾撚開戰個個動畫好撚正
不過唔知佢遲d動畫會唔會再配過
btw琴日唔係休館咩
上個月5號英肉都出了
今個月5號連文字情報都冇

顯示 #1

大家努力努力,努力分享,搜料!
1傳10💪10傳100💪100傳1000💪1000傳10000!!!
轉:
*公務員爆料!留意!就算冇警察編號碼都可以告*
請即記錄返多晚有誰出現過! 是但一個警察都得!有佢張相就得!
警署有當晚出勤紀錄(更紙或更簿),告唔到前線咪告小隊長,告唔到小隊長咪告警區警署當值官,再告唔到咪告該區警署警長囉。再告唔到就告分區指揮官, 基本上任何督察都要死。 佢可以指示下屬做壞事,佢亦冇去阻止下屬做壞事。 冇得話唔知。

1.請白警保留警署及警區當日之更紙或更簿。
每個警區必有:
-當值的 PSU(巡邏小隊)10人
-特遣隊(Task Force Sub-unit )
-值日隊(即 DIT 或CID )5人
-VICE(即 District Special Duties Squad)
-District Crime(警區刑事部,包含多支隊伍,反黑組,重案組,情報組)每組2人
只要有返工出糧,無話搵不到人!

2.快啲搵人喺內部 cap低而家嘅警隊架構,由最低級開始紀錄起,費事佢地即刻轉職,冇咗個人事紀錄。

3.市民馬上將黑警罪行由i日期>地區>行為>相>隊伍分好類,準備集體提告清算! (有政黨攪緊)
有未呀
快啲黎啦就黎忍唔住
好似9號先有
急咩
比多d時間慢慢細想下巨人成套野想表達d咩好過

重睇緊
一定會
Btw 啲人話可能旁白就係威利聲優
但我覺得唔太夾 自己一直ff櫻井
唔係啊 但琴日係日本假期
原來係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞