進擊的巨人 122(英肉)

867 回覆
58 Like 6 Dislike
大陸人諗野真係唔講得少
我有自由做奴隸架!
ymir係聽王族order
然後艾倫叫ymir唔好理佢, 自己揀
所以最終係ymir自己發動地鳴
呢個就係吉克個奴隸想法

奴隸主一定無問題 一定係奴隸有錯
冇錯
籠中鳥以為會飛係一種病
條片左邊果個男定女
第一話個845係指d咩?
仲有佢舅父燒親都無得復完
會唔會結局係艾倫任務完成後
連同自己將九巨好似亞妮咁結晶化
封印住九巨 同全世界簽一個新嘅不戰之約
你馬萊又搞9艾爾迪亞嘅話
就解封九巨覆你桌
下 唔係年份咩
屌你賈bitch仲未死
進巨會唔會就係樹洞蟲本身

自由意志從逃出樹洞開始, 出入道路+第3身旁觀+說服ymir, 因為進巨本身就>ymir, 能力又係條蟲賜予, 命又係佢救, 自由又係佢俾, 2千年玩泥砂係為左等條蟲返去搵自己, 再救/引導自己1次?
好似破牆嗰年
豬仔,你跑啊
民族大遷徙:日耳曼人集體整沉西羅馬帝國

但萊納(斯提里科,半汪達爾人[日耳曼其中一支最黐線嘅部落]半拉丁人嘅羅馬政要、將領)會唔會因為忠於馬萊(斯提里科臨收皮之前相信上帝會替佢作主)而俾祖國處決呢
所謂同惡魔交易原來就係單方面無償為惡魔奉獻
我估應該係 諫山先生的表達手法,代表一個人有無靈魂。因為眼睛係靈魂之窗,當沒有靈魂時,眼睛係沒有神采的。所以暗示之前 Ymir 本身奴隸一直沒有(迷失)靈魂,但係內心深處有聲音,成為了 神秘既 進擊的巨人,無靈魂的Attack(進擊)只係9打,只有有靈魂的進攻,直達心臟,先能達到致命一擊。好似艾主席要 永遠解決 (巨人世界),就係要毀滅通道,要毀滅通道,就係要毀滅 Ymir,而毀滅她就是要 由道路釋放她出來。而如果只單救她的肉身是沒有用,要她甘願離開才成,所以艾主席要抱住她,感化佢,要她明白自由的可貴,不要再做皇血既奴隸。

從那一刻開始,Ymir 終於做返一個有靈魂的人。所以有眼睛。
你望下樓上巴打post支那人嘅評語
就知好make sense個世界就係咁多奴
意識形態主導思考
禁果,同族長食
每次追一集又要等一個月
開始有啲甩甩地
所以而家阿哥嘅立場係想
自己種族冇得繁殖自然死

咁細佬嘅立場係咩?
開啲大巨出嚟嚇鳩個世界50年
然後點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞