進擊的巨人 122(英肉)

867 回覆
58 Like 6 Dislike
香港人: 地鳴唔係問題 唔好阻到返工
同香港同一個道理
200萬人遊行 睇就好睇
實質上作用都係唔夠反抗大
我咁樣睇世界樹
falcon=世界樹隻鷹,會飛既巨人
世界蛇=毒龍尼德霍格=艾撚,當樹根(巨人之力) 完全被吃掉的時候,諸神的黃昏就會降臨
lm
蘋果喺一啲宗教、神話代表愛情或者性
頭幾頁Ymir望住對情侶嘅目光
睇到佢憧憬愛情、有少女心、渴望有另一半
同大地惡魔嘅交易即係同王結伴、生兒育女
不過漫畫後面有呢棵樹
假bitch 應該嚇到瀨哂屎
雖然對讀者係幾集 但對假bitch 只係瞬間既事

一鎗射爆艾撚個頭 比吉克接左
下一秒 艾撚已經由個頭生返成條骨出黎 變緊巨人 雙眼發光
同時間 四方八面既城牆倒下 無數個50米巨人現身 (假bitch 唔知城牆有巨人)
地嗚開始

果種場面 聲效 地面既震動
真係痴哂線 好想知動畫效果
我反而覺得係解禮物
因為王話因為佢做得好,所以俾佢嘅禮物就係幫佢生仔女
全世界都知城牆有巨人先咁驚艾族要主動出擊
據說由此流出的河裡面有一條河的水中含有劇毒,最初的巨人血液中含有這種毒,因此巨人都是邪惡的。
會隨機就擺明大話,皇族用黎呃班人唔可以俾巨人之力失傳
1,2係有衝突
除非Ymir係特別個體唔洗靠沙回復/變身
戇鳩真係無得醫
同意 13年就應該係真 但可能有方法破解
想問大家記唔記得係邊一集講 食ymir邊part 就有咩巨人 想睇返
13年應該係真,但無話過初代之後三個女係咪得13年命

可能第三,四代人打後先會短命
尤米爾死左又變返細路女?
可能係樹窿入面已經換左人
真正嗰個一直都喺沙漠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞