食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
認真:間唔中食(兩星期一次)係唔錯,但日日食就死。。。。無限創造力,但0生產力。
有排食得密左仲甩頭髮添屌你老母LOL~所以而家無食~

(以上聽朋友講)

0生產力係真
除非你係從事藝術行業

懶撚到仆街
真係可以全日咩都唔做
樓主試過最撚癲smoke後嘅行為係點,又或者個情況
以前入grp, 無得食想要DL嘅人係佔最多,跟本就變到唔係討論大麻
btw AK47

Agree 最後成班潛哂水
Chur入肺hold得越耐先噴,個feel會快黎好多

Smoke weed everyday

其實99%THC喺你CHUR咗入去嘅幾秒內上晒腦

其實唔好咁做
因為你smoke 入個肺個下已經秒速上左腦
hold 住係個肺好傷架
自己好想試下 玩開音樂 想睇下另一個音樂世界係點
樓主有冇試過smoke得太多
跟住開始有幻覺 覺得成個世界不斷壓逼縮細
時間過得超慢 同埋覺得自己就黎死

第一頁有講
之前od極辛苦
係咁出冷汗同郁唔到 一郁就想嘔
差啲以為會死

屌我都試過 果次以為自己handle 到joint 完整支純萬
之後當街當行出哂汗郁唔到 要靠意志集中精神 一放鬆隨時pass out

我bong joint 都好易咳死 點算

巴打係咪見smoke完好耐都仲未上先整枝煙?
食完再食枝煙會比較上腦
下次都係等佢慢慢上唔好咁心急

因為我平時用pipe 再煙
果次試下joint 再煙 其實smoke 完已經上哂 想試下更上一層樓

見好就收啦
代價沉重

唔好食煙喇 我就因為smoke 先戒左煙

冇咁多錢日日smoke呢
喺唔合法嘅地方(自己諗)邊到買到唔同strain

deepweb 好似係

你平時喺deepweb買開?

香港應該冇deepweb dealer
而且認真deepweb真係會比人hack唔好試
香港大把dealer啦

之前telegram同過位巴打傾過呢啲

佢話自己種
同埋hk買好撚貴

頭盔:發夢夢到

發夢見到人種植成功

水耕 LED
大麻有無分唔同種類?

最主要分indica同sativa兩種
前者食完會比較放鬆同眼瞓
後者會較多inspiration同相對精神

邊種先係話有醫療用途?
有無話新手應該試邊種好?
有諗過去旅行試

cbd% 高個啲係同黎做treatment用
但通常係醫院先有得買 個啲唔岩stoner 用架因為THC%低

我淨係想純粹去旅行試下咋
所以想知邊種安全啲
都係卷煙咁食法?

唔好浪費呀嘛
大麻有無分唔同種類?

邊種先係話有醫療用途?
有諗過去旅行試

但通常係醫院先有得買 個啲唔岩stoner 用架因為THC%低

所以想知邊種安全啲

少量啲就安全嫁啦
認真:間唔中食(兩星期一次)係唔錯,但日日食就死。。。。無限創造力,但0生產力。

(以上聽朋友講)

0生產力係真
除非你係從事藝術行業

試過smoke完之後畫畫,個feel好撚正,望住自己畫出黎啲線好似識陏,勁快完到工,畫出黎有另一種風味
上幾個星期隊完Blue Dream之後睇Dr. strange...
好似去撚左第二個dimension咁
成套戲同隊完LSD一樣
完場差啲行唔返出戲院...
都係卷煙咁食法?

Pipe bong joint
煙斗 煙壺 卷煙
大麻有無分唔同種類?

邊種先係話有醫療用途?
有諗過去旅行試

所以想知邊種安全啲

冇意思 藥用唔同娛樂用
藥用冇feel 同埋唔岩用
大麻有無分唔同種類?

邊種先係話有醫療用途?
有諗過去旅行試

所以想知邊種安全啲

少量啲就安全嫁啦

第一次smoke有一兩個朋友睇住好啲,輪住smoke

其實唔好咁做
因為你smoke 入個肺個下已經秒速上左腦
hold 住係個肺好傷架

仆街喇,我以為咁樣好撚過癮成日做Tim

(以上聽朋友講)

0生產力係真
除非你係從事藝術行業

懶撚到仆街
真係可以全日咩都唔做

hea撚哂成日
喺香港搵kik嗰啲dealer穩唔穩陣

發夢聽講過有dealer會加料

喺外國直接搵朋友買勁方便 遲啲返尼都唔知點好
巴打發夢嗰時有無夢到有啲有信譽既dealer
Pineapple Express
第一次食係amsterdam 食左一舊space cake 之後我諗出現左巴打講左green out 有一刻真係以為自己醒唔番 最後湯左傻左

要搵岩自己嘅可承受量
唔同食野會即刻知飽

想試下smoke
諗返起以前食真係好正
喺唔合法嘅地方(自己諗)邊到買到唔同strain

deepweb 好似係

你平時喺deepweb買開?

香港應該冇deepweb dealer
而且認真deepweb真係會比人hack唔好試
香港大把dealer啦

之前telegram同過位巴打傾過呢啲

佢話自己種
同埋hk買好撚貴

頭盔:發夢夢到

發夢見到人種植成功

水耕 LED

台灣個水魚共生真係世界級

(以上聽朋友講)

0生產力係真
除非你係從事藝術行業

懶撚到仆街
真係可以全日咩都唔做

hea撚哂成日

所以呢種 smoke 完真係要控制下自己
咁樣玩法個人好易頹廢,成件事好傻仔
有無group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞