食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
我食完笑到仆街
食完有咩感覺
有冇幫到減壓

食完係好放鬆
觀感能力會大幅提升
睇野會有少少立體左(特別係色彩斑斕或者有pattern嘅圖案)
有無咩vaporiser 好用 又唔太貴

的用bong咋
我唔知係咪每次食得太多,食完有D唔舒服,我想知係咪得我係咁?

我食完會覺得jer痛

試過想嘔,好似啜左入黑洞咁,bad trip

Between 樓主too stoned, didn't read

你呢啲叫greened out
我試過一次 完全郁唔到
一郁少少就極想嘔 差啲以為自己會死
樓主唔覆野
是咪high緊

你的摩擦力
有冇食過大麻蛋糕 效果係咪勁好多

入胃會慢啲上
不過好似差唔多
https://youtu.be/WeYsTmIzjkw
巴打有無試過加蘑菇?

唔敢試
廢事瀨野
食完有咩感覺
有冇幫到減壓

食完係好放鬆
觀感能力會大幅提升
睇野會有少少立體左(特別係色彩斑斕或者有pattern嘅圖案)

第一次有食冇覺得開拓左個新世界咁
樓主有冇試過食完之後去渣車?
我發夢見到有3個FD食撚完HIGH到神智不清係咁笑仲渣車番屋企
痴撚線

冇車牌
任何藥/毒駕都唔建議
琴晚坐朋友車先遇road block
我食完笑到仆街

最撚深刻有次smoke完個fd話想做某某guitar hero
我話:你想做佢條tie上面個黑人咋?
平時明明唔好笑 但果次笑撚左半個鐘
唔食有冇心癮

冇乜
因為都係為觀感能力提升先smoke
加上大麻成癮度本身唔高
會唔會覺得比未食前有創意?
已經chill左成個星期
我唔知係咪每次食得太多,食完有D唔舒服,我想知係咪得我係咁?

我食完會覺得jer痛

Between 樓主too stoned, didn't read

我試過一次 完全郁唔到

我上次飲左半罐啤酒
吸一淡都greened out
感覺係條jer俾人扭,四肢神經痛,個胃想跳出黎
接收同反應都慢一秒咁,最後嘔左

食完你會明白死後世界係點
幾錢?

大家腦入面咪有時會出現一啲圖案或者畫像嘅
smoke完會不斷係腦入面頻繁出現
而且具體清晰好多

仲有會大量製造旋律
所以呢個世界好多歌其實係smoke完作到出黎

食完你會明白死後世界係點

即係點
有成仙既感覺?

呢樣絕對
諗哲學、圖像同音樂都會多左好多insight同處理速度快好多
合法就好 不過真係試過先至明 不過試只會當普通毒品咁睇

我食完會覺得jer痛

我試過一次 完全郁唔到

我上次飲左半罐啤酒
吸一淡都greened out
感覺係條jer俾人扭,四肢神經痛,個胃想跳出黎
接收同反應都慢一秒咁,最後嘔左

嘔左都好
唔嘔有排頂
合法就好 不過真係試過先至明 不過試只會當普通毒品咁睇

比人污名化啫
大家一定要跳出呢啲social norms
明明大麻比煙酒傷害低咁多
醫學好處又大把
食完係咪真係會吽下吽下係樹自己笑架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞