食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
我有個fd 之前去左西藏旅行
咁佢係個面自己請tour guide
你地知啦,西藏既景有幾靚唔洗講
個種一望無際係世界級
跟個tour guide 免費比左包草佢smoke 黎睇景
可惜佢少年不更事冇smoke 到

每次食完都好口乾 點解決
口乾到辛苦
好想試下 未去過荷蘭試
大麻有無分唔同種類?

最主要分indica同sativa兩種
前者食完會比較放鬆同眼瞓
後者會較多inspiration同相對精神
樓主有冇試過smoke得太多
跟住開始有幻覺 覺得成個世界不斷壓逼縮細
時間過得超慢 同埋覺得自己就黎死

第一頁有講
之前od極辛苦
係咁出冷汗同郁唔到 一郁就想嘔
差啲以為會死

屌我都試過 果次以為自己handle 到joint 完整支純萬
之後當街當行出哂汗郁唔到 要靠意志集中精神 一放鬆隨時pass out

我bong joint 都好易咳死 點算
喺唔合法嘅地方(自己諗)邊到買到唔同strain

deepweb 好似係
食完最後會眼訓,係咪indica黎
個種一望無際係世界級

俾張好牌佢都唔識上
大麻有無分唔同種類?

邊種先係話有醫療用途?
有無話新手應該試邊種好?
有諗過去旅行試
個種一望無際係世界級

俾張好牌佢都唔識上

望住靚景 諗起都正
食完最後會眼訓,係咪indica黎

多數係
但有機會係hybrid 黎
姐係indica 同sativa 既混種
不過我唔多鐘意 因為硬係覺得兩頭唔對岸咁
Happy 420
等人開group

deepweb 好似係

你平時喺deepweb買開?
Sup stoner
有冇人開group 只限外國巴打
大麻有無分唔同種類?

邊種先係話有醫療用途?
有諗過去旅行試

外國你問返人就得 佢地分得好specific
睇戲推介一種比你 郊遊比一種你
個種一望無際係世界級

俾張好牌佢都唔識上

望住靚景 諗起都正

嘩屌霖起都正

不過大陸就唔夠膽
萬一個導遊趁你high左然後...
有冇人開group 只限外國巴打

非外國就開黎多餘 個個驚狗放蛇
樓主有冇試過smoke得太多
跟住開始有幻覺 覺得成個世界不斷壓逼縮細
時間過得超慢 同埋覺得自己就黎死

第一頁有講
之前od極辛苦
係咁出冷汗同郁唔到 一郁就想嘔
差啲以為會死

屌我都試過 果次以為自己handle 到joint 完整支純萬
之後當街當行出哂汗郁唔到 要靠意志集中精神 一放鬆隨時pass out

我bong joint 都好易咳死 點算

巴打係咪見smoke完好耐都仲未上先整枝煙?
食完再食枝煙會比較上腦
下次都係等佢慢慢上唔好咁心急
個種一望無際係世界級

俾張好牌佢都唔識上

望住靚景 諗起都正

嘩屌霖起都正

不過大陸就唔夠膽
萬一個導遊趁你high左然後...

High 左還high 左你有意識的
大麻有無分唔同種類?

邊種先係話有醫療用途?
有諗過去旅行試

cbd% 高個啲係同黎做treatment用
但通常係醫院先有得買 個啲唔岩stoner 用架因為THC%低
荷蘭食過冇料到,菇就好勁
好似上左太空咁
留名等入group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞