食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
花、精、草。harsh 玩過下,stone左最好靜靜地坐喺度思考

跟自己喜好簡啦
身邊有人想relax嘅
又有啲想刺激inspiration
最緊要開心
樓主最鐘意咩strain?
我個人鐘意purple kush 不過缺點就係indica 獨有既太眼訓

之前個fd成日帶indica搞到個個食完就瞓
冇咩特別喜好 但一定要sativa

indica 如果用黎social 係會chill 啲
不過sativa 真係可以比到好多inspiration

Lemon haze favourite strain

香港有沒有一直想試

有嫁

有pm功能就好
隊完打j爽到仆街,品種唔同有唔同feel,簡單分類可以分為旭到同旭唔到
帶返頭盔先,係合法地方食

有諗過smoke完即刻返上去骨場玩

發夢果陣經常去,free住過關,有次係關口od左成粒鐘,笑死

咩叫od左成粒鐘

旭唔撚到囉,一行就有啲想嘔,反胃feel,都幾辛苦

如果比狗狗聞到就仆街鳥

食完先過啦一定,同埋其實啲狗好蠢,唔會無啦啦聞到

發夢時都係會同班fd食完過 好high
我發覺呢個post充斥住哂下命,認屎認屁既人。
又話點樣食最正宗,又話咩要all green,嘥9氣
嘆weed喺享受,你食得少易stone咪食少d,玩開既嚟支大炮或者拎個bond黎燒一樣咁chill。
花、精、草。harsh 玩過下,stone左最好靜靜地坐喺度思考

跟自己喜好簡啦
身邊有人想relax嘅
最緊要開心

食到最高境界啲fd喺大家唔出聲喺度練仙,坐喺到禪修。😈

跟自己喜好簡啦
身邊有人想relax嘅
最緊要開心

食到最高境界啲fd喺大家唔出聲喺度練仙,坐喺到禪修。😈

由其是幾條友望住個天d 星星。。。。chill
Somke 住post message 好好笑
Live
利申未食過身邊有幾個frd食好想試 但成日話我乖女嚟就唔好掂

pm我一齊smoke

未出pm功能喎巴打

冇得聯絡你

跟定隊先 一出即刻pm你

我又跟定先
不想認真roll joint 真係入門必要學既野
roll joint 係一種精神黎亦都代表住最raw既食法
外國有好多joint 死忠
死都要roll joint食 而呢樣野亦都顯示1位stoner既功架同態度
每次roll 左支靚joint 都好有成功感

巴打多數用乜黎做filter?

以前就係啲硬卡紙到剪出黎
之後覺得煩得濟出左去買filter 紙用

其實銅鑼灣有間格仔鋪有得賣raw paper連filter套裝 唔洗下下拎兩樣方便$20
又要食野好肚餓
真心問句有冇人試過smoke完去演唱會

個感覺勁奇怪
睇坐位,但d人都企晒起身的
不斷好想鳩fing,但又唔fing得
因為身邊d人全部淨係fing螢光棒
如果我鳩fing嘅話d人應該覺得我傻撚左
之後不斷咁爭扎
諗起都覺得好搞笑

對上一次LMF Live前半個鐘chur撚左兩枝,入到去個DJ捽碟high到仆,一嘢黎首惡世紀,隊撚埋啤酒,開始黎料,high撚到全場跳,跳跳下發覺唔多妥出冷汗咁,之後對眼飄飄下之後暈鳩左 ,俾個fd的左埋場邊回氣,以為自己死撚左 ,後尾仲好唔識死咁再黎多枝,好彩冇事,不過個feel堅係世界級

有時大左真係會好on9好想移動自己個身體
上次我隊完,就無啦啦走去執自己間band房

痴撚線

我仲成撚日行得好撚快當正自己係flash,諗返都幾憨鳩
Smoke 完睇咩戲好e
首prime of pride 原來我之前食完YouTube 鳩搵過出黎聽 痴撚左線

之後第二日搵返搵唔到

講話溝酒我無乜野 試過同frd 食完去煙加水煙加vodka mix energy drink
完全係升上太空 一合埋眼好似去左第二個空間 不斷咁升上去

個食草者有一樣野講得好岩,食都係為chill 但好多香港人食果陣打卡自拍 哂命多過為chill

鬼片會嚇撚死,可以睇下fast and furious,好似自己飛車咁

Btw Paul rip
係外國果陣玩過
食完同成班fd 睇笑笑小電影 笑到反艇控制唔到

同埋食甜野會係變到超級好味
係外國果陣玩過
食完同成班fd 睇笑笑小電影 笑到反艇控制唔到

同埋食甜野會係變到超級好味

Yes飲凍朱世界級
我發覺呢個post充斥住哂下命,認屎認屁既人。
又話點樣食最正宗,又話咩要all green,嘥9氣
嘆weed喺享受,你食得少易stone咪食少d,玩開既嚟支大炮或者拎個bond黎燒一樣咁chill。

黎黎去去都係果條友啫
極度懷疑佢係9up 煙仔都未食過

我覺得真係要入場睇3d戲

大家幾錢入手

我覺得真係要入場睇3d戲

正宗3D
首prime of pride 原來我之前食完YouTube 鳩搵過出黎聽 痴撚左線

之後第二日搵返搵唔到

講話溝酒我無乜野 試過同frd 食完去煙加水煙加vodka mix energy drink
完全係升上太空 一合埋眼好似去左第二個空間 不斷咁升上去

個食草者有一樣野講得好岩,食都係為chill 但好多香港人食果陣打卡自拍 哂命多過為chill

好撚正 有次fd搭fd識到其他420友都有聽開
幾時死?

大家幾錢入手

你的名字
之前去睇奇異博士,正到仆街
有冇巴打都有睇
不想認真roll joint 真係入門必要學既野
roll joint 係一種精神黎亦都代表住最raw既食法
外國有好多joint 死忠
死都要roll joint食 而呢樣野亦都顯示1位stoner既功架同態度
每次roll 左支靚joint 都好有成功感

巴打多數用乜黎做filter?

以前就係啲硬卡紙到剪出黎
之後覺得煩得濟出左去買filter 紙用

其實銅鑼灣有間格仔鋪有得賣raw paper連filter套裝 唔洗下下拎兩樣方便$20

銀座姐姐
之前去睇奇異博士,正到仆街
有冇巴打都有睇

我都覺得係要stoned住睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞