食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
smoke 完去行山好撚癲架屌
真係癲,你會feel 到自己exactly係感受到大自然個種氣息,真係所以感官都爆發得好勁
尤其是你會想像個種同你平日生活係石屎森林同郊區個種差別同感受係會震撼

真係癲,你會feel 到自己exactly係感受到大自然個種氣息,真係所以感官都爆發得好勁
尤其是你會想像個種同你平日生活係石屎森林同郊區個種差別同感受係會震撼

聽講香港好多山頭有野生
巴打 想入手小量 應如從入手?PM ME
另外 食左係咪會有小小 slow mo 咁?

police

啲時間感同速度感唔同左囉
個個人既反應唔同既其實

我覺得係對人inspiration嘅影響有關
inspire內容夠豐富同諗野速率極快嘅話
相對會覺得好似過左好耐咁
有冇興趣開個420谷
認真香港其實好多人有smoke
頭盔 係荷蘭試

木子先生真人?

啲時間感同速度感唔同左囉
個個人既反應唔同既其實

我覺得係對人inspiration嘅影響有關
inspire內容夠豐富同諗野速率極快嘅話
相對會覺得好似過左好耐咁

平時行五分鐘既路好似行左五十分鐘
坐車行緊五十以為開到百五

聽講香港好多山頭有野生

通常野生既話啲質素比較差劣
原因我諗你應該諗到
不過講開野生既話,雲南個到個啲係癲既,生到成個山頭都係。
有冇興趣開個420谷
頭盔 係荷蘭試

木子先生真人?

可唔可以加埋我

睇戲都好正
上次smoke完睇cult片如生化壽屍
就會發現對crew唔係smoke完緊本唔會咁樣拍野
R U OK
有冇興趣開個420谷
頭盔 係荷蘭試

木子先生真人?

唔好誤會 唔係

聽講香港好多山頭有野生

通常野生既話啲質素比較差劣
原因我諗你應該諗到
不過講開野生既話,雲南個到個啲係癲既,生到成個山頭都係。

Thc值可能5%都無
Join
有冇興趣開個420谷
頭盔 係荷蘭試

木子先生真人?

唔好誤會 唔係

係咪開呀
用hand pipe好撚好feel

睇戲都好正
上次smoke完睇cult片如生化壽屍
就會發現對crew唔係smoke完緊本唔會咁樣拍野

試過同fd smoke 係外國smoke 完入戲院睇鬼片
驚撚到仆街

police

咩police
有冇興趣開個420谷
頭盔 係荷蘭試

木子先生真人?

唔好誤會 唔係

係咪開呀

未有PM功能
其實點解叫420
大麻有無分唔同種類?
其實點解叫420

use google before asking dump questions
留名學野
我有個fd 之前去左西藏旅行
咁佢係個面自己請tour guide
你地知啦,西藏既景有幾靚唔洗講
個種一望無際係世界級
跟個tour guide 免費比左包草佢smoke 黎睇景
可惜佢少年不更事冇smoke 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞