食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
其實食撚左就冇人吹得你脹,帶住俾人捉先會奶嘢
食捲煙都有差不多依d味

完全唔同啵
食哂choice咁多隻味都唔覺有隻似
捲煙人工香味太重

食煙斗煙絲
開始答唔到,好
開始答唔到,好

其實兩年唔算長
開始答唔到,好

有咩問

怕比人捉去驗毒啫
開始答唔到,好

有咩問

我開始問唔到問題
開始答唔到,好

有咩問

我開始問唔到問題

巴打食左好多咩?
成日會上面摷啲油畫嚟睇,會見到好多嘢 ,但第朝醒咗係睇唔翻

怕比人捉去驗毒啫

唔會搞9你果小小份量,夠唔夠量鋤你都成問題
成日會上面摷啲油畫嚟睇,會見到好多嘢 ,但第朝醒咗係睇唔翻

上網
大咸濕
開始答唔到,好

有咩問

我開始問唔到問題

還可以嘛巴打heke
食捲煙都有差不多依d味

完全唔同啵
食哂choice咁多隻味都唔覺有隻似
捲煙人工香味太重

食煙斗煙絲

咁就唔係roll煙啦
大咸濕

巴打好free wor
大咸濕

Share下囉
開始答唔到,好

有咩問

我開始問唔到問題

還可以嘛巴打heke

巴打聽下歌睇下片relax下啦
good trip

怕比人捉去驗毒啫

佢地自己有 smoke 都唔出奇
都幾好笑嫁
喺唔合法嘅地方(自己諗)邊到買到唔同strain

deepweb 好似係

你平時喺deepweb買開?

香港應該冇deepweb dealer
而且認真deepweb真係會比人hack唔好試
香港大把dealer啦

洗鬼 deepweb 咩...
大把荷蘭 online shop
真心問句有冇人試過smoke完去演唱會

個感覺勁奇怪
睇坐位,但d人都企晒起身的
不斷好想鳩fing,但又唔fing得
因為身邊d人全部淨係fing螢光棒
如果我鳩fing嘅話d人應該覺得我傻撚左
之後不斷咁爭扎
諗起都覺得好搞笑

對上一次LMF Live前半個鐘chur撚左兩枝,入到去個DJ捽碟high到仆,一嘢黎首惡世紀,隊撚埋啤酒,開始黎料,high撚到全場跳,跳跳下發覺唔多妥出冷汗咁,之後對眼飄飄下之後暈鳩左 ,俾個fd的左埋場邊回氣,以為自己死撚左 ,後尾仲好唔識死咁再黎多枝,好彩冇事,不過個feel堅係世界級

怕比人捉去驗毒啫

佢地自己有 smoke 都唔出奇

呢樣唔知
不過識黑警朋友果頭掃完黃轉頭又上架部
一個人食有時好on9,多d人食好正
真心問句有冇人試過smoke完去演唱會

個感覺勁奇怪
睇坐位,但d人都企晒起身的
不斷好想鳩fing,但又唔fing得
因為身邊d人全部淨係fing螢光棒
如果我鳩fing嘅話d人應該覺得我傻撚左
之後不斷咁爭扎
諗起都覺得好搞笑

對上一次LMF Live前半個鐘chur撚左兩枝,入到去個DJ捽碟high到仆,一嘢黎首惡世紀,隊撚埋啤酒,開始黎料,high撚到全場跳,跳跳下發覺唔多妥出冷汗咁,之後對眼飄飄下之後暈鳩左 ,俾個fd的左埋場邊回氣,以為自己死撚左 ,後尾仲好唔識死咁再黎多枝,好彩冇事,不過個feel堅係世界級

clockenflap
一個人食有時好on9,多d人食好正

成班人先會喪笑 一個人好快就想訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞