食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
有冇人試過smoke完照鏡,好過癮,見到自己個眼皮dur左落黎,對眼又紅,個嘴仲係咁叱下叱下咁笑

對眼根本呃唔到人

有次聽演唱會前smoke,之後入場嗰陣個鳩個望撚住我,我仲好精靈咁問我fd啲人望住我做乜鳩是咪太靚仔,之後佢開左自拍鏡我睇
發夢食過
食完勁中意飲朱奶!勁撚滑!勁撚香朱古力!
試過食完玩gta係飛機跳落黎個感覺勁正,好似自己飛緊咁

隊完之後大屠殺 諗返都覺得自己變態
我分享下我係外國試過一次最癲既
個時同個fd 係到玩 同我講話"我今日要隊冧你"
跟住就開始左non-stop smoke 既旅程
個日係室內hit boog
到最尾係佢冧低左
真心問句有冇人試過smoke完去演唱會
樓主,有冇試過Khalifa kush
好多時smoke完會嘔 係咪我身體唔適合smoke
但真係好free
有冇人可以話我知邊度有得買 未試過好想試
發夢個陣食過dab 發左咁多次夢最中意都係g bong 個種感覺
年少唔懂事 以為係外國班frd係咁叫我食都無食 宜家好後悔 好想食
有個問題我想知好耐 大麻係咪唔會吸落肺?
🤘🏻🤘🏻第一次stone 左
不過smoke 完去揼邪骨超正

成日都咁做,有次試過係大堂已經暈到起唔到身

係香港smoke完即刻上去?

個fd帶上去,宜家諗返起都驚
年少唔懂事 以為係外國班frd係咁叫我食都無食 宜家好後悔 好想食
有個問題我想知好耐 大麻係咪唔會吸落肺?

梗係落肺啦,好似煙咁食
其實可以當bonus,去玩旅行relax整返joint, 成件事真係昇華左,好過劈酒,又辛苦又傷身

飲酒又貴又湯又傷身
一陣又打大交

smoke完世界啱啱相反 幾撚peaceful

對對對 第朝起身頭痛到爆!

唔驚比緝毒犬吠咩?
Ching有冇興趣一齊食?我都食左幾年了

唔驚比緝毒犬吠咩?

佢成日咁都做,我諗唔驚掛

唔驚比緝毒犬吠咩?

返好多次都冇見過緝毒犬
其實可以當bonus,去玩旅行relax整返joint, 成件事真係昇華左,好過劈酒,又辛苦又傷身

飲酒又貴又湯又傷身
一陣又打大交

smoke完世界啱啱相反 幾撚peaceful

對對對 第朝起身頭痛到爆!

我以前都成日都叫人地做哈草太郎
笑死

唔驚比緝毒犬吠咩?

返好多次都冇見過緝毒犬

成日係皇岡見到
隊完打j爽到仆街,品種唔同有唔同feel,簡單分類可以分為旭到同旭唔到
帶返頭盔先,係合法地方食

有諗過smoke完即刻返上去骨場玩

發夢果陣經常去,free住過關,有次係關口od左成粒鐘,笑死
隊完打j爽到仆街,品種唔同有唔同feel,簡單分類可以分為旭到同旭唔到
帶返頭盔先,係合法地方食

有諗過smoke完即刻返上去骨場玩

發夢果陣經常去,free住過關,有次係關口od左成粒鐘,笑死

咩叫od左成粒鐘
香港真係好撚落後,幾時先會有機會合法化

唔驚比緝毒犬吠咩?

返好多次都冇見過緝毒犬

成日係皇岡見到

深圳灣應該會好少,比較偏僻,環境都幾好,不過搭車去揼邪骨好柒貴
Btw金迫

唔驚比緝毒犬吠咩?

返好多次都冇見過緝毒犬

成日係皇岡見到

深圳灣應該會好少,比較偏僻,環境都幾好,不過搭車去揼邪骨好柒貴
Btw金迫

早兩日先去黎
old place搬左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞