食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
聽到人食薯片啲嚼嚼聲真係好爽
無smoke過 果種感覺佢地真係唔會明
真心mode
睇左好多articles
好多話有害 好多又話冇害
其實究竟對身體有冇害架

媽呀 我好亂呀

巴打 我覺獨立思考呢樣好緊要
有啲野真係自已諗 冇好一味聽呢面聽個面

無撚有錯

critical thinking
跳出norms

依一兩年見好幾個美國媒體都係度大力推 背後個市場有幾大 可想而知 健唔健康合唔合法都其次

煙都係啦
如果唔係有利潤一早禁左啦
其實可以當bonus,去玩旅行relax整返joint, 成件事真係昇華左,好過劈酒,又辛苦又傷身
其實可以當bonus,去玩旅行relax整返joint, 成件事真係昇華左,好過劈酒,又辛苦又傷身

飲酒又貴又湯又傷身
一陣又打大交

smoke完世界啱啱相反 幾撚peaceful
我覺人覺得好處多過壞處
食完好放鬆,聽歌特別好聽
食完聽pink floyd

there is no pain
真心mode
睇左好多articles
好多話有害 好多又話冇害
其實究竟對身體有冇害架

媽呀 我好亂呀

巴打 我覺獨立思考呢樣好緊要
有啲野真係自已諗 冇好一味聽呢面聽個面

劉以達講過,好似係

飲酒又貴又湯又傷身
一陣又打大交

利申自己多數去旅行先roll,係香港好少

飲酒又貴又湯又傷身
一陣又打大交

利申自己多數去旅行先roll,係香港好少

啲鬼佬倒返轉係clockenflap老撚smoke
人一世物一世,有機會可以試一試,鍾唔鍾意自己揀
我唔知係咪每次食得太多,食完有D唔舒服,我想知係咪得我係咁?

我食完會覺得jer痛

試過想嘔,好似啜左入黑洞咁,bad trip

Between 樓主too stoned, didn't read

你呢啲叫greened out
我試過一次 完全郁唔到
一郁少少就極想嘔 差啲以為自己會死

我都試過... 嘔到傻...
我唔知係咪每次食得太多,食完有D唔舒服,我想知係咪得我係咁?

我食完會覺得jer痛

Between 樓主too stoned, didn't read

我試過一次 完全郁唔到

其實。。。
係有止嘔作用
好多搞一場420既營火會加年華
利申:係合法地方搞
好想搞一場420既營火會加年華
利申:係合法地方搞
有時壓力大果排訓得唔好
食少少會好訓好多
但係食得多第二日會好攰
食開

試一次唔啱咪算
weed冇食煙咁傷身同上癮
所以個人認為唔使怕咩戒唔到同永久損害

我食完會覺得jer痛

我試過一次 完全郁唔到

其實。。。
係有止嘔作用

Overdose
最撚正係roll完平時覺得唔好笑既笑話都會笑到仆街,屌 講起又想roll

試一次唔啱咪算

Smoke weed everyday
最撚正係roll完平時覺得唔好笑既笑話都會笑到仆街,屌 講起又想roll

仲要笑足好撚耐

我食完會覺得jer痛

我試過一次 完全郁唔到

其實。。。
係有止嘔作用

你食止嘔丸太多都會嘔啦..

試一次唔啱咪算

Smoke weed everyday

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞