食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
遲d去外國旅行想試 想問點入手 外國係咪common到便利店都會有得賣?
利申:真心問 乜都唔知 冇接觸過
以前美國食開,番到香港無再食
唔係因為識唔到人 而係覺得香港太迫,個環境根本唔適合食。 smoke應該係d空擴ga花園,草地到。
係香港d人smoke係入廁所開抽氣扇食

香港有7成地方係郊野公園啵

不過老實香港生活太有壓迫感係真

係外國住house 門口一大片草地食smoke根本無人理你 d鄰居自己都食 屋又大 食完可以招呼朋友入屋玩 係香港地就算你個單位有露台 smoke都難保鄰居唔會報警
係咪開gp?
以前美國食開,番到香港無再食
唔係因為識唔到人 而係覺得香港太迫,個環境根本唔適合食。 smoke應該係d空擴ga花園,草地到。
係香港d人smoke係入廁所開抽氣扇食

香港有7成地方係郊野公園啵

不過老實香港生活太有壓迫感係真

係外國住house 門口一大片草地食smoke根本無人理你 d鄰居自己都食 屋又大 食完可以招呼朋友入屋玩 係香港地就算你個單位有露台 smoke都難保鄰居唔會報警

你講得arm ar
Live
利申未食過身邊有幾個frd食好想試 但成日話我乖女嚟就唔好掂
好耐冇食
Live
利申未食過身邊有幾個frd食好想試 但成日話我乖女嚟就唔好掂

有好野唔益你
Live

有好野唔益你

但我有食開煙 食煙咪仲傷 仲有同乖唔乖有咩關係
Live

去外國試下囉,我d abc表弟好乖,420都會食下
Live

有好野唔益你

無關係
你想試實試到既
Live

有好野唔益你

無關係
你想試實試到既

你係得ge
加埋VR會係咩嘢感覺?
有冇巴打試過
Live

pm我一齊smoke
香港有幾多克叫藏毒?
加埋VR會係咩嘢感覺?
有冇巴打試過

你啱 真係要試下
Live

去外國試下囉,我d abc表弟好乖,420都會食下

都唔知要到幾時先有呢個機會
真心請教
第一次食大麻精 無feel 個人青晒 之後嘔左一次就正常返
第二次真係草
食之前飲完酒
high 完一輪行兩步坐低食塊薯片飲啖酒就嘔到朝早 個人想死咁

我是咪唔適合再玩?

利申 唔係香港食
真心請教
第一次食大麻精 無feel 個人青晒 之後嘔左一次就正常返
第二次真係草
食之前飲完酒
high 完一輪行兩步坐低食塊薯片飲啖酒就嘔到朝早 個人想死咁

我是咪唔適合再玩?

利申 唔係香港食

下次乜都唔好搞
簡簡單單roll一joint食
當然唔好食過量
食過幾次大麻蛋糕都無反應
Live

pm我一齊smoke

跟隊
遲d去外國旅行想試 想問點入手 外國係咪common到便利店都會有得賣?
利申:真心問 乜都唔知 冇接觸過

有冇人
Live

pm我一齊smoke

未出pm功能喎巴打
Live

pm我一齊smoke

跟隊

我都跟
420🤘🤘🤘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞