食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
Chur入肺hold得越耐先噴,個feel會快黎好多

Smoke weed everyday

其實唔好咁做
因為你smoke 入個肺個下已經秒速上左腦
hold 住係個肺好傷架

仆街喇,我以為咁樣好撚過癮成日做Tim

學到野
都唔知發夢喺香港食嘅係咩strain
大麻有無分唔同種類?

最主要分indica同sativa兩種
前者食完會比較放鬆同眼瞓
後者會較多inspiration同相對精神

邊種先係話有醫療用途?
有無話新手應該試邊種好?
有諗過去旅行試

cbd% 高個啲係同黎做treatment用
但通常係醫院先有得買 個啲唔岩stoner 用架因為THC%低

我淨係想純粹去旅行試下咋
所以想知邊種安全啲

少量啲就安全嫁啦

第一次smoke有一兩個朋友睇住好啲,輪住smoke

呢個係堅嘅,第一次去天台smoke,嗰天台應該8層,望住啲大螢幕,街燈,大廈,好撚high有種千變萬化高深莫測嘅感覺,之後就黎料,有種衝動想跳樓,由高跌落低望住啲街景有種變左flash嘅感覺 ,之後自己就一步一步咁行去天台邊,好彩個fd及時大叫我,我先醒一醒。坐返低之後,成日一望出街就想做flash,應該第一次stone撚到仆曬街,chur左兩枝
香港想食 要點做?

純討論
喺唔合法嘅地方(自己諗)邊到買到唔同strain

deepweb 好似係

你平時喺deepweb買開?

香港應該冇deepweb dealer
而且認真deepweb真係會比人hack唔好試
香港大把dealer啦

之前telegram同過位巴打傾過呢啲

佢話自己種
同埋hk買好撚貴

頭盔:發夢夢到

發夢見到人種植成功

水耕 LED

台灣個水魚共生真係世界級

水魚呢個chilunsin
認真:間唔中食(兩星期一次)係唔錯,但日日食就死。。。。無限創造力,但0生產力。
有排食得密左仲甩頭髮添屌你老母LOL~所以而家無食~

(以上聽朋友講)

0生產力係真
除非你係從事藝術行業

懶撚到仆街
真係可以全日咩都唔做

hea撚哂成日

所以呢種 smoke 完真係要控制下自己
咁樣玩法個人好易頹廢,成件事好傻仔

有排真係成日smoke
搞到做唔切啲assignment
真係唔好玩物喪志
香港想食 要點做?

純討論

老黑dealer
Chur入肺hold得越耐先噴,個feel會快黎好多

Smoke weed everyday

其實99%THC喺你CHUR咗入去嘅幾秒內上晒腦

嘿嘿,我就撚黎死
隊完打j爽到仆街,品種唔同有唔同feel,簡單分類可以分為旭到同旭唔到
帶返頭盔先,係合法地方食
成日同班friend 點完一齊操啤牌
喺唔合法嘅地方(自己諗)邊到買到唔同strain

deepweb 好似係

你平時喺deepweb買開?

香港應該冇deepweb dealer
而且認真deepweb真係會比人hack唔好試
香港大把dealer啦

之前telegram同過位巴打傾過呢啲

佢話自己種
同埋hk買好撚貴

頭盔:發夢夢到

發夢見到人種植成功

水耕 LED

台灣個水魚共生真係世界級

水魚呢個chilunsin

寶島奇才
試過發夢食完揸車
平日好少揸會好驚青
但smoke完會大膽左不過都好定
不過發夢無下次 太危險
有冇巴打一飲酒就od
好驚放蛇 但有趣可pm傾下

無pm
隊完打j爽到仆街,品種唔同有唔同feel,簡單分類可以分為旭到同旭唔到

有諗過smoke完即刻返上去骨場玩

試過有隻strain smoke 左好想去打j
跟住個排smoke親都要去打j
試過發夢食完揸車
平日好少揸會好驚青
但smoke完會大膽左不過都好定
不過發夢無下次 太危險

藥駕唔建議
大家smoke一支感覺維持到幾耐?

試過有隻strain smoke 左好想去打j
跟住個排smoke親都要去打j

試過一次
爽到
都唔知發夢喺香港食嘅係咩strain

有無人知多數係咩
大家smoke一支感覺維持到幾耐?

最勁試過3個鐘
最短十幾分鐘
最廢直程冇feel
有冇巴打一飲酒就od

fd試過
即湯
對返港紙
貴唔貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞