食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
https://youtu.be/7vrDNtc0wJc

Smoke完聽daft punk,chill到亂咁up
好撚肚餓同頭重重 好易笑
望住同一點 可以望45分鐘唔覺悶
🤘🏻🤘🏻第一次stone 左
不過smoke 完去揼邪骨超正

成日都咁做,有次試過係大堂已經暈到起唔到身

係香港smoke完即刻上去?

個fd帶上去,宜家諗返起都驚

唔驚比緝毒犬吠咩?

返好多次都冇見過緝毒犬

成日係皇岡見到

深圳灣應該會好少,比較偏僻,環境都幾好,不過搭車去揼邪骨好柒貴
Btw金迫

早兩日先去黎
old place搬左

唔係化,去左邊?
🤘🏻🤘🏻第一次stone 左
不過smoke 完去揼邪骨超正

成日都咁做,有次試過係大堂已經暈到起唔到身

係香港smoke完即刻上去?

個fd帶上去,宜家諗返起都驚

唔驚比緝毒犬吠咩?

返好多次都冇見過緝毒犬

成日係皇岡見到

深圳灣應該會好少,比較偏僻,環境都幾好,不過搭車去揼邪骨好柒貴
Btw金迫

早兩日先去黎
old place搬左

唔係化,去左邊?

湖貝
隊完打j爽到仆街,品種唔同有唔同feel,簡單分類可以分為旭到同旭唔到
帶返頭盔先,係合法地方食

有諗過smoke完即刻返上去骨場玩

發夢果陣經常去,free住過關,有次係關口od左成粒鐘,笑死

咩叫od左成粒鐘

旭唔撚到囉,一行就有啲想嘔,反胃feel,都幾辛苦
420 之後去睇sausage party
正到仆街
好想去加拿大working holiday
隊完打j爽到仆街,品種唔同有唔同feel,簡單分類可以分為旭到同旭唔到

發夢果陣經常去,free住過關,有次係關口od左成粒鐘,笑死

咩叫od左成粒鐘

如果比狗狗聞到就仆街鳥
有冇試過電影感?
姐係你望住條友覺得佢係電影既主角,街邊好似電影場景
Dklm, 好撚唔公平,歐美國家既人可以名正言順享受呢樣上帝植物,我地就要偷偷摸摸,仲要比人當係壞人

咩叫od左成粒鐘

如果比狗狗聞到就仆街鳥

食完先過啦一定,同埋其實啲狗好蠢,唔會無啦啦聞到

咩叫od左成粒鐘

如果比狗狗聞到就仆街鳥

瀨篤屎落隻狗個頭度乜鬼都聞唔到
Dklm, 好撚唔公平,歐美國家既人可以名正言順享受呢樣上帝植物,我地就要偷偷摸摸,仲要比人當係壞人

問啲"正常"既朋友有冇試過大麻,佢個樣驚撚到

公平咩?
有冇試過電影感?
姐係你望住條友覺得佢係電影既主角,街邊好似電影場景

有 試過好多次
最深刻個次係搭的士
身處係羅拔迪尼路套taxi driver 入面既情境
仲有夜晚街燈個城市寂寞感
最正應該係搭巴士

咩叫od左成粒鐘

如果比狗狗聞到就仆街鳥

死都唔會帶過關

其實真係唔好搏,共產黨無人性的
留名入gp

問啲"正常"既朋友有冇試過大麻,佢個樣驚撚到

'無知' 真係好可怕

咩叫od左成粒鐘

如果比狗狗聞到就仆街鳥

死都唔會帶過關

冇錯 成日聽人講帶住過,真心on9,聽返來多數都係見你柒下柒下,捉你入房直接gg
唔擺得上台面講
但又吾知應該點入手好

咩叫od左成粒鐘

如果比狗狗聞到就仆街鳥

死都唔會帶過關

冇錯 成日聽人講帶住過,真心on9,聽返來多數都係見你柒下柒下,捉你入房直接gg

真係唔好博

咩叫od左成粒鐘

如果比狗狗聞到就仆街鳥

死都唔會帶過關

淘寶大把啦 要上去玩嘅話
唔擺得上台面講
但又吾知應該點入手好

見到你個有都唔撚比你啦
吾你老母
真心問句有冇人試過smoke完去演唱會

個感覺勁奇怪
睇坐位,但d人都企晒起身的
不斷好想鳩fing,但又唔fing得
因為身邊d人全部淨係fing螢光棒
如果我鳩fing嘅話d人應該覺得我傻撚左
之後不斷咁爭扎
諗起都覺得好搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞