食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
有冇人可以話我知邊度有得買 未試過好想試

同問
邊度有老屎忽呀 似係你想引起罵戰多啲
睇黎樓豬大麻成癮想搵多d道友一齊圍威喂
一d都唔peaceful
你地咪試下囉比個機會自己扮下野識享受好威威咁 mk仔女要開telegram招fd子一齊食大麻
邊度有老屎忽呀 似係你想引起罵戰多啲
睇黎樓豬大麻成癮想搵多d道友一齊圍威喂
一d都唔peaceful
你地咪試下囉比個機會自己扮下野識享受好威威咁 mk仔女要開telegram招fd子一齊食大麻

冇啦啦屌哂全部人老母咁都叫冇野呀?
收皮啦特朗普夠屌老母
成班死道友 剩係識隊草 屌你老母 野又唔識roll
嗱 我就覺得weed係無咩害既
爬左成篇 我見唔到一個真係chill既人多數當weed係炫耀品咁囉 即係識roll識bonghit pipe既人係少之又少
拿 唔食開既人點解要學食呢 你又唔明白weed係乜 食來有咩意思 唔識享受轉頭又話weed唔好個d人

咁我個人認為係荷蘭食同local嘅其實無咩分別 只能說係荷蘭種類好能多 local種類唔多 又試咗啲係麻麻地 亦都有朋友種係a
grade 唔講廢話
最想講:最撚柒係你地班撚樣落到成支都係煙
我通常都係roll all green

明明成個post又冇人話識roll joint
又冇人話大麻有害
冇人唔識享受就去屌大麻
更加冇人話自己有溝煙絲
你係度打咩稻草人啫
又咩a grade又荷蘭又剩我反而覺得係你炫耀多啲
爬左成篇 我見唔到一個真係chill既人多數當weed係炫耀品咁囉 即係識roll識bonghit pipe既人係少之又少
拿 唔食開既人點解要學食呢 你又唔明白weed係乜 食來有咩意思 唔識享受轉頭又話weed唔好個d人

咁我個人認為係荷蘭食同local嘅其實無咩分別 只能說係荷蘭種類好能多 local種類唔多 又試咗啲係麻麻地 亦都有朋友種係a
grade 唔講廢話

又冇人話大麻有害
冇人唔識享受就去屌大麻
更加冇人話自己有溝煙絲
你係度打咩稻草人啫

Live
利申未食過身邊有幾個frd食好想試 但成日話我乖女嚟就唔好掂

pm我一齊smoke

厹樓豬 我炫耀到你呀 樓上啲人有無炫耀死你呀lol
定講中咗你要害 剩係識隊草野又唔能識roll!
仲要落撚到成支都係煙草
大麻有無分唔同種類?

最主要分indica同sativa兩種
前者食完會比較放鬆同眼瞓
後者會較多inspiration同相對精神

邊種先係話有醫療用途?
有無話新手應該試邊種好?
有諗過去旅行試

係香港點拎d煙出境
好撚臭
食完會好開心 會覺得咩野都好好笑
但感覺唔同飲大左 意識係清醒的

grade 唔講廢話

又冇人話大麻有害
冇人唔識享受就去屌大麻
更加冇人話自己有溝煙絲
你係度打咩稻草人啫

不過我認為smoke 左既人肯keep focus on things可以變到好撚勁
相反,smoke 左縱慾既人好易變傻仔,頹過隻狗 ,真係同吸毒冇分別

巴打講得好好
不想認真roll joint 真係入門必要學既野
roll joint 係一種精神黎亦都代表住最raw既食法
外國有好多joint 死忠
死都要roll joint食 而呢樣野亦都顯示1位stoner既功架同態度
每次roll 左支靚joint 都好有成功感
咁都可以有癲狗亂吠
笑撚死
全世界淨係得佢先識得roll all green
死都要roll joint食 而呢樣野亦都顯示1位stoner既功架同態度

巴打多數用乜黎做filter?
晚晚stone住訓爽過卜野
利申 外國JJ
如果要做body check,最好隔幾耐先去?保險同入職前之類,之前去過歐洲食

睇你keep 食幾耐 長期食好似要半年
不過你試下兩個星期啦

梗係唔報
利申發夢

巴打多數用乜黎做filter?

以前就係啲硬卡紙到剪出黎
之後覺得煩得濟出左去買filter 紙用
咁都可以有癲狗亂吠
笑撚死

算啦 我認為smoke 完chill out 既人先有資格叫stoner
上面個位巴打太aggressive 了
a true stoner don't talk this way
be chill out bro
只覺得好辛苦呀食完
咁都可以有癲狗亂吠
笑撚死

算啦 我認為smoke 完chill out 既人先有資格叫stoner
a true stoner don't talk this way

呢啲嘢好personal嘅啫
佢鍾意all green 我鍾意溝煙絲
有人食完enjoy喪笑 有人食完鍾意chill埋一邊
理得地鍾意點用啫 佢申請左專利咩
我好多外國fd都係鍾意溝煙絲
有啲直頭煙多過草 多煙食
人人唔同 嘈乜鳩
第一次all green係喺ams啲coffee shop度
同個fd爭啲訓著左 用意志力爬返hostel
咁都可以有癲狗亂吠
笑撚死

成班傻仔比我講中咗 剩係識隊草野又唔識roll
Don't talk this way whatever真的假不了唔洗強調
當我毒撚透明仲好啦wohoho
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞