食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
試過一次捲煙
stone左去打lol
反應慢到
有無人發夢果陣夢見過香港有得買? 有個fd 想知有無人同佢發同一個夢
有無人發夢果陣夢見過香港有得買? 有個fd 想知有無人同佢發同一個夢

發夢見到舊登有好多gp
呢度都好似
食完係咪真係會吽下吽下係樹自己笑架

都要有少少話題trigger嘅
樓主最鐘意咩strain?
我個人鐘意purple kush 不過缺點就係indica 獨有既太眼訓
不過我認為smoke 左既人肯keep focus on things可以變到好撚勁
相反,smoke 左縱慾既人好易變傻仔,頹過隻狗 ,真係同吸毒冇分別
食完大麻你會買咩食同飲?我琴日食完係7-11買左隻雞脾叮黎食.....好食到 ......薯片又係停唔到口....
飲品我通常都係買津路
因為我唔太飲酒!
利申 : 食左五六年
食完大麻你會買咩食同飲?我琴日食完係7-11買左隻雞脾叮黎食.....好食到 ......薯片又係停唔到口....
飲品我通常都係買津路
因為我唔太飲酒!
利申 : 食左五六年

一定係薯片
個口感完全係昇華左去另一個層次
可以試下食滿漢大餐
會正到忍唔住飲哂啲湯
野飲都係汽水 唔敢飲酒怕瀨野
食完係咁笑
https://youtu.be/WeYsTmIzjkw
巴打有無試過加蘑菇?

Shroom過
我個人鐘意purple kush 不過缺點就係indica 獨有既太眼訓

之前個fd成日帶indica搞到個個食完就瞓
冇咩特別喜好 但一定要sativa
巴打有無試過加蘑菇?

唔敢試
廢事瀨野

每一個trip都係一場賭博
利申未試過badtrip
不過我認為smoke 左既人肯keep focus on things可以變到好撚勁
相反,smoke 左縱慾既人好易變傻仔,頹過隻狗 ,真係同吸毒冇分別

smoke左扑野聽閒會好爽
不過未試過
巴打有無試過加蘑菇?

唔敢試
廢事瀨野

bad trip其次
怕傷身
( Show Blocked User - 高葵株式會社 )
巴打有無試過加蘑菇?

唔敢試
廢事瀨野

bad trip其次
怕傷身

search過 未見過有研究話對人體有害喎

indica 如果用黎social 係會chill 啲
不過sativa 真係可以比到好多inspiration

indica 如果用黎social 係會chill 啲
不過sativa 真係可以比到好多inspiration

食完個腦真係無窮無盡咁諗左極多野
落返黎果陣以為過左4,5個鐘
點知先個零鐘
真心mode
睇左好多articles
好多話有害 好多又話冇害
其實究竟對身體有冇害架

媽呀 我好亂呀

巴打 我覺獨立思考呢樣好緊要
有啲野真係自已諗 冇好一味聽呢面聽個面
真心mode
睇左好多articles
好多話有害 好多又話冇害
其實究竟對身體有冇害架

媽呀 我好亂呀

巴打 我覺獨立思考呢樣好緊要
有啲野真係自已諗 冇好一味聽呢面聽個面

無撚有錯
強烈要求smoke合法化,講真如果係對身體咁大傷害/對別人造成咁大傷害,會有咁多歐美國家都合法化咩
留名學嘢

依一兩年見好幾個美國媒體都係度大力推 背後個市場有幾大 可想而知 健唔健康合唔合法都其次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞