食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
樓主有冇試過smoke得太多
跟住開始有幻覺 覺得成個世界不斷壓逼縮細
時間過得超慢 同埋覺得自己就黎死

第一頁有講
之前od極辛苦
係咁出冷汗同郁唔到 一郁就想嘔
差啲以為會死

屌我都試過 果次以為自己handle 到joint 完整支純萬
之後當街當行出哂汗郁唔到 要靠意志集中精神 一放鬆隨時pass out

我bong joint 都好易咳死 點算

巴打係咪見smoke完好耐都仲未上先整枝煙?
食完再食枝煙會比較上腦
下次都係等佢慢慢上唔好咁心急

因為我平時用pipe 再煙
果次試下joint 再煙 其實smoke 完已經上哂 想試下更上一層樓
喺唔合法嘅地方(自己諗)邊到買到唔同strain

deepweb 好似係

你平時喺deepweb買開?

香港應該冇deepweb dealer
而且認真deepweb真係會比人hack唔好試
香港大把dealer啦

第一頁有講
之前od極辛苦
差啲以為會死

屌我都試過 果次以為自己handle 到joint 完整支純萬
之後當街當行出哂汗郁唔到 要靠意志集中精神 一放鬆隨時pass out

食完再食枝煙會比較上腦

一啖煙一啖weed 又唔會太辛苦仲超快上腦
好想搵番第一次隊果個感覺
荷蘭食過冇料到,菇就好勁
好似上左太空咁
留名等入group

我都想試菇同死藤水 始終天然野
唔知係咪藥用,食完純粹好訓啲,同埋個人好暈郁唔到,睇野好慢,從來都無人地所講既喪笑,反而朋友去印度食件蛋糕都會笑
有冇人開group 只限外國巴打

非外國就開黎多餘 個個驚狗放蛇

香港其實好多gp
舊登以我所知都有
第一次食係amsterdam 食左一舊space cake 之後我諗出現左巴打講左green out 有一刻真係以為自己醒唔番 最後湯左傻左

deepweb 好似係

香港大把dealer啦

之前telegram同過位巴打傾過呢啲

佢話自己種
同埋hk買好撚貴

頭盔:發夢夢到
唔知係咪藥用,食完純粹好訓啲,同埋個人好暈郁唔到,睇野好慢,從來都無人地所講既喪笑,反而朋友去印度食件蛋糕都會笑

品種問題姐 詳情上leafly 睇
荷蘭食過冇料到,菇就好勁
好似上左太空咁
留名等入group

我都想試菇同死藤水 始終天然野

菇直情係有幻覺tim

第一頁有講
之前od極辛苦
差啲以為會死

食完再食枝煙會比較上腦

果次試下joint 再煙 其實smoke 完已經上哂 想試下更上一層樓

見好就收啦
代價沉重
好想試下食 未食過

品種問題姐 詳情上leafly 睇

藥用事面上冇得買 好似係藥廠自己配種
喺香港搵kik嗰啲dealer穩唔穩陣
第一次食係amsterdam 食左一舊space cake 之後我諗出現左巴打講左green out 有一刻真係以為自己醒唔番 最後湯左傻左

要搵岩自己嘅可承受量
唔同食野會即刻知飽

第一頁有講
之前od極辛苦
差啲以為會死

食完再食枝煙會比較上腦

見好就收啦
代價沉重

唔好食煙喇 我就因為smoke 先戒左煙
香港邊度有?

deepweb 好似係

香港大把dealer啦

之前telegram同過位巴打傾過呢啲

佢話自己種
同埋hk買好撚貴

頭盔:發夢夢到

發夢見到人種植成功
喺香港搵kik嗰啲dealer穩唔穩陣

發夢聽講過有dealer會加料
Chur入肺hold得越耐先噴,個feel會快黎好多

Smoke weed everyday
認真:間唔中食(兩星期一次)係唔錯,但日日食就死。。。。無限創造力,但0生產力。
有排食得密左仲甩頭髮添屌你老母LOL~所以而家無食~

(以上聽朋友講)

0生產力係真
除非你係從事藝術行業
以前入grp, 無得食想要DL嘅人係佔最多,跟本就變到唔係討論大麻
btw AK47
認真:間唔中食(兩星期一次)係唔錯,但日日食就死。。。。無限創造力,但0生產力。
有排食得密左仲甩頭髮添屌你老母LOL~所以而家無食~

(以上聽朋友講)

stone左再睇郎郎啲笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞