食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
想試好耐 冇fd玩呢啲
利申巴
未試過 想喺生日自己整個蛋糕high下
有冇人導下我
最愛 "sour d" ,不過香港好撚貴

加拿大回流
有冇人導下我

第一次joint先la
lm
想試sativa會推薦邊種?
以前食過幾次 用過煙斗 初煙入煙 第一次食用煙斗 食完個人好撚暈
跟住慢慢唸到好笑既野 笑到停唔到 返到屋企老母問我塊面做乜事
有冇人導下我

第一次joint先la

roll返joint chill下先
樓主最鐘意咩strain?
我個人鐘意purple kush 不過缺點就係indica 獨有既太眼訓

之前個fd成日帶indica搞到個個食完就瞓
冇咩特別喜好 但一定要sativa

indica 如果用黎social 係會chill 啲
不過sativa 真係可以比到好多inspiration

Lemon haze favourite strain

Pineapple express
最愛 "sour d" ,不過香港好撚貴

加拿大回流

有得食已經知足了
利申:窮矮臭毒撚
好似食完先有真正屬於自己放鬆嘅時間咁
見到隔離post話想開group
但仲未開到
唔知呢到有冇巴打想開呢
想試sativa會推薦邊種?

Sour d
見到隔離post話想開group
但仲未開到
唔知呢到有冇巴打想開呢

係香港呢啲濕鳩地方開group好危險
成班死道友 剩係識隊草 屌你老母 野又唔識roll
嗱 我就覺得weed係無咩害既
爬左成篇 我見唔到一個真係chill既人多數當weed係炫耀品咁囉 即係識roll識bonghit pipe既人係少之又少
拿 唔食開既人點解要學食呢 你又唔明白weed係乜 食來有咩意思 唔識享受轉頭又話weed唔好個d人

咁我個人認為係荷蘭食同local嘅其實無咩分別 只能說係荷蘭種類好能多 local種類唔多 試咗啲係麻麻地 亦都有朋友種係a
grade 唔講廢話
最想講:最撚柒係你地班撚樣落到成支都係煙
我通常都係roll all green
成班死道友 剩係識隊草 屌你老母 野又唔識roll
嗱 我就覺得weed係無咩害既
爬左成篇 我見唔到一個真係chill既人多數當weed係炫耀品咁囉 即係識roll識bonghit pipe既人係少之又少
拿 唔食開既人點解要學食呢 你又唔明白weed係乜 食來有咩意思 唔識享受轉頭又話weed唔好個d人

咁我個人認為係荷蘭食同local嘅其實無咩分別 只能說係荷蘭種類好能多 local種類唔多 試咗啲係麻麻地 亦都有朋友種係a
grade 唔講廢話
最想講:最撚柒係你地班撚樣落到成支都係煙
我通常都係roll all green

從來都係all green㗎啦
咁多版你邊到見到有人話要溝煙絲
估唔到smoke都有老屎忽要踩新手
老屎忽真係無處不在
咩叫唔食開嘅人點解要學食
咁你咁講你第一次都唔應該食啦
咩都有第一次㗎啦
smoke本身就係relax同求開心嘅
食到你咁要踩其他人屌人老母
就算你好有研究我都唔覺得你真係enjoy
咪又係擺脫唔到小農dna
要引起駡戰就過主啦

Blunt
食完覺得自己變左哲學家
係度諗埋d平時絕對唔會諗既野
Live
利申未食過身邊有幾個frd食好想試 但成日話我乖女嚟就唔好掂

pm我一齊smoke

跟隊

跟隊
[quote]會唔會覺得比未食前有創意?

一定會
香港其實好多音樂創作人都會食
由其係啲地下樂隊
食完之後真係靈感多好多
5g 50英鎊算唔算貴
5g 50英鎊算唔算貴

5g 50英鎊算唔算貴

搵唔到平啲
Live
利申未食過身邊有幾個frd食好想試 但成日話我乖女嚟就唔好掂

pm我一齊smoke

跟隊

跟隊

我想要靈感呀 pmpm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞