食左兩年大麻,你問我答

1001 回覆
81 Like 21 Dislike
樓主最鐘意咩strain?
我個人鐘意purple kush 不過缺點就係indica 獨有既太眼訓

之前個fd成日帶indica搞到個個食完就瞓
冇咩特別喜好 但一定要sativa

indica 如果用黎social 係會chill 啲
不過sativa 真係可以比到好多inspiration

Lemon haze favourite strain
人一世物一世,有機會可以試一試,鍾唔鍾意自己揀

試一次唔啱咪算
weed冇食煙咁傷身同上癮
所以個人認為唔使怕咩戒唔到同永久損害

有冇人試過indica 係日頭食 satvia 夜晚食
有時壓力大果排訓得唔好
食少少會好訓好多
但係食得多第二日會好攰

indica萬歲
又夠relax
有時壓力大果排訓得唔好
食少少會好訓好多
但係食得多第二日會好攰

indica萬歲
又夠relax

Indica首推blueberry 次選ak

日夜癲倒
真心mode
睇左好多articles
好多話有害 好多又話冇害
其實究竟對身體有冇害架

媽呀 我好亂呀

巴打 我覺獨立思考呢樣好緊要
有啲野真係自已諗 冇好一味聽呢面聽個面

對住好多呢D health claim
根本普通人都冇咩辦法分辨到真偽

我諗呢樣野唔係咁分拆
煙同酒同草一樣都係soft drug 黎
但我地平時聽開煙酒既評價一面倒都係有害
但相反點解呢幾年啲人會大力推廣草?咁又真係好少聽過有smoke 搞到出事
同埋我諗係因為草冇合化法呢個光環 而令好多人一律係潛意識入面妖魔化左草呢樣野而卻步

日夜癲倒

有次日頭食左支indica 之後比人call返公司
真心mode
睇左好多articles
好多話有害 好多又話冇害
其實究竟對身體有冇害架

媽呀 我好亂呀

巴打 我覺獨立思考呢樣好緊要
有啲野真係自已諗 冇好一味聽呢面聽個面

對住好多呢D health claim
根本普通人都冇咩辦法分辨到真偽

我諗呢樣野唔係咁分拆
煙同酒同草一樣都係soft drug 黎
但我地平時聽開煙酒既評價一面倒都係有害
但相反點解呢幾年啲人會大力推廣草?咁又真係好少聽過有smoke 搞到出事
同埋我諗係因為草冇合化法呢個光環 而令好多人一律係潛意識入面妖魔化左草呢樣野而卻步

咪搞到有啲未smoke過嘅中二高登仔日日係度屌食煙但推大麻囉
我個人鐘意purple kush 不過缺點就係indica 獨有既太眼訓

香港有沒有一直想試

日夜癲倒

有次日頭食左支indica 之後比人call返公司

試過深夜點完第二朝極早返工

香港有沒有一直想試

煮野食落啲keif

日夜癲倒

試過 日頭smoke indica 個效用散左之後好撚辛苦
我指係眼訓同懶個隻辛苦 好想即係搭的士番屋企
而sativa 就搞到我訓唔著 同埋真係冇咁好feel
此終sativa 係會個人變得active,好想周鳩圍行

香港有沒有一直想試

大家密斟下
巴打 想入手小量 應如從入手?PM ME
另外 食左係咪會有小小 slow mo 咁?

日夜癲倒

Indica日光日白享受唔到
Sativa夜晚食左瞓唔著
反而想試下啲hybird品種
樓主有冇試過smoke得太多
跟住開始有幻覺 覺得成個世界不斷壓逼縮細
時間過得超慢 同埋覺得自己就黎死
巴打 想入手小量 應如從入手?PM ME
另外 食左係咪會有小小 slow mo 咁?

啲時間感同速度感唔同左囉
個個人既反應唔同既其實

日夜癲倒

sativa好似入左精神時間房咁
有冇興趣開個420谷
認真香港其實好多人有smoke
頭盔 係荷蘭試
樓主有冇試過smoke得太多
跟住開始有幻覺 覺得成個世界不斷壓逼縮細
時間過得超慢 同埋覺得自己就黎死

第一頁有講
之前od極辛苦
係咁出冷汗同郁唔到 一郁就想嘔
差啲以為會死
感覺真係好撚過癮,明明張開眼但照鏡對眼其實開得一半,眼皮好重
有冇興趣開個420谷
認真香港其實好多人有smoke
頭盔 係荷蘭試

smoke 完去行山好撚癲架屌
真係癲,你會feel 到自己exactly係感受到大自然個種氣息,真係所以感官都爆發得好勁
尤其是你會想像個種同你平日生活係石屎森林同郊區個種差別同感受係會震撼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞