DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
有冇人知佢個更新其實係講緊咩?

新手交功課,隨便插

最尾嗰張係走咗焦定係太高iso化哂
啲色好似濃咗啲 如果唔大風可以較高少少EV等啲黑位冇咁死黑

個個都覺得色太濃,似乎我真係有d問題
但其實我真係無咩大執

DJI本身隻色唔靚 冇辦法啦
我啲相全部都會較淡啲色
點解一返工就出太陽
一放假就陰天,落雨,大風
點解一返工就出太陽
一放假就陰天,落雨,大風

agger
上星期六放都勁驚突然大雨
日日都陰天幾時先有藍天白雲呀屌
日日都陰天幾時先有藍天白雲呀屌

返工果時就有

新手第一次玩 求屌

新手第一次玩 求屌

暖得濟
得16分鐘 計埋回航真係飛幾野就收工

palm size
輕過罐可樂

你諗住同phantom 比?

palm size
輕過罐可樂

咁不如出部150g 但得8分鐘啦屌你 唔撚係輕就有用架大佬

palm size
輕過罐可樂

你比較下市場上差唔多300g size 既drone 有咩functions 比到你先
呢部應該真係用黎影下自拍相
都係諗返mavicpro算

palm size
輕過罐可樂

上邊有條link 介紹賣點係乜
你肯定無睇過啦
https://youtu.be/2E9jyJAu72k

dji 新機

2軸雲台 + 1080p + wifi圖傳, 垃圾級

已經得返白色有貨,睇黎又炒一輪

palm size
輕過罐可樂

你肯定無睇過啦

賣點係gesture control就等於所有人都因為gesture control而買?

好撚心你慳D啦

palm size
輕過罐可樂

你肯定無睇過啦

賣點係gesture control就等於所有人都因為gesture control而買?

好撚心你慳D啦

唔撚係target customer?
你唔撚buy, 總有人buy

又唔撚係叫你比錢

盲反撚
其實dji d機同其他同級軸距,重量比
佢飛行時間真係最勁
亦都係佢咁多架機賣點

佢呢架300g 十幾cm 16min
夠人一般人自拍,去下旅行景點
其實dji d機同其他同級軸距,重量比
佢飛行時間真係最勁
亦都係佢咁多架機賣點

佢呢架300g 十幾cm 16min
夠人一般人自拍,去下旅行景點

fb group 有人爆開佢fw睇原來係 an 4.4.4
https://youtu.be/2E9jyJAu72k

dji 新機

2軸雲台 + 1080p + wifi圖傳, 垃圾級

已經得返白色有貨,睇黎又炒一輪

用過wifi圖傳就知有幾窒, 拍video少左一軸防震基本上係死得
比多少少買 mavic pro 好過

mavic 比港女玩會
spark 易用好多

palm size
輕過罐可樂

你肯定無睇過啦

好撚心你慳D啦

唔撚係target customer?
你唔撚buy, 總有人buy

又唔撚係叫你比錢

盲反撚

係你條白痴仔係度嘈嘈閉硬要人buy 咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞