DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
咁多位巴打 想問下你地邊度買㗎?

同埋如果喺官方網站買係咪買完有排先送到? 唔該曬
想問下大家點學識?
一上手就呢部得唔得,黎緊7月去西藏都好想買,但落過豐澤果啲問啲sales,佢地話起碼學幾個月

左面控上下左右控轉身,右面控前後左右飛
另外左面食指位有個控鏡頭上下

好似係
純9up
等佢出2代先買番呢部
想問下大家點學識?
一上手就呢部得唔得,黎緊7月去西藏都好想買,但落過豐澤果啲問啲sales,佢地話起碼學幾個月

最緊要去空曠地方試幾次
熟左就ok

官網買,依家要等幾耐唔清楚,但係我十月中個時訂等到12月中先送到
想問下field pouch 塞唔塞到呢部野

塞到入去
但好難拎出拎入
放到機又放唔到remote
用個大少少既袋仲實際

官網買,依家要等幾耐唔清楚,但係我十月中個時訂等到12月中先送到

上官網有預計送貨既日期睇
想問下大家點學識?

最緊要去空曠地方試幾次
熟左就ok

或者上YouTube睇多d教學
好多技巧都有教
下一部係咪十月出?
下一部係咪十月出?

Where are the rumors

1年出1部

上官網有預計送貨既日期睇

而家官網買5日內到架啦
想問下field pouch 塞唔塞到呢部野

塞到入去
但好難拎出拎入
放到機又放唔到remote
用個大少少既袋仲實際

你岩 但我見range pouch 都得
是否同樣問題

Yes,
但range會好少少
始終係lens pouch
Field pouch 好似唔預放咁厚野
下一部係咪十月出?

1年出1部

真係10月出等得有貨都年半

下一部係咪十月出?

1年出1部

真係10月出等得有貨都年半

買淨機 之後淘寶配件 定係 買combo

Where is it bro

大浪灣
建議大家玩果陣小心啲
得閒拎本航拍守則睇下
唔好做害群之馬
立法唔畀玩果陣就攬炒

上到山頂玩,信號會相對弱左,試過飛飛下斷線 果刻個心即刻離一離 好彩有自動回航,7k係值既

巴打可以手動focus 無咁soft 嫁

比呢個post 毒到應該會入手 當佢出mavic 2

諗起朋友部dji 有bug, 部野唔識自動回航, 自動飛走左
大那那幾千蚊冇左
好想買 但combo 成10k
我又怕唔洗飛 一飛冇回頭
好想買 但combo 成10k
我又怕唔洗飛 一飛冇回頭

只要你控制得好就唔會有呢啲問題
唔好去到20%電先翻
果啲自動飛走,你攞個flight log去dji
再填翻個excel就有新機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞