DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
講左叫你班冚家鏟小心玩,而家出機要實名制喇!屌你老母!

新手夜景

咩setting

新手夜景

咩setting

普通收細光圈,較低iso,用幾秒快門影
其實DJI care refresh係咩玩法 買左換機要點 係咪補錢 要補幾多 有冇限次數 仲有個餘額係咩意思 上網搵唔到資料
利申: 未買但好想買
都幾多屯門巴打玩mavic

屯門都幾多位飛其實

青山

龍鼓灘

九逕山(右邊)

除咗呢啲都諗唔到 遲啲試吓夜晚飛
IG: https://www.instagram.com/tyrzzz/

新手夜景

咩setting

有得較光圈
唔見既
我搵只有iso同快門
其實DJI care refresh係咩玩法 買左換機要點 係咪補錢 要補幾多 有冇限次數 仲有個餘額係咩意思 上網搵唔到資料
利申: 未買但好想買

同apple care類似
買機時比多8舊水買care
撞爛左,一定要執返殘骸拎去比dji銅鑼灣旗艦店
加幾舊水換一部新機比你
省卻幾千蚊維修費
呢個動作只可以做兩次

屯門都幾多位飛其實

青山

龍鼓灘

九逕山(右邊)

IG: https://www.instagram.com/tyrzzz/

最近大風唔敢飛咁高....有次我起飛,突然一陣強風,真係好大風果隻,部機直接吹埋牆差d炒 好彩我趕得切降落,淨係括花左隻後槳

新手夜景

咩setting

有得較光圈
唔見既
我搵只有iso同快門

手快打錯
自隊

屯門都幾多位飛其實

青山

龍鼓灘

九逕山(右邊)

最近大風唔敢飛咁高....有次我起飛,突然一陣強風,真係好大風果隻,部機直接吹埋牆差d炒 好彩我趕得切降落,淨係括花左隻後槳

我都試過起飛刮風跟住炒樹
所以起飛個位我都好小心 同埋肯定附近冇人 上山飛成日都好大風

新手夜景

咩setting

有得較光圈
唔見既
我搵只有iso同快門

手快打錯
自隊

我比較想知係你幾秒快門部機冇郁咩

3秒都好定
目測4秒係極限

屯門都幾多位飛其實

青山

龍鼓灘

九逕山(右邊)

我都試過起飛刮風跟住炒樹
所以起飛個位我都好小心 同埋肯定附近冇人 上山飛成日都好大風

我怕飛左上去一陣風吹走

今日天氣唔錯
好好玩

今日天氣唔錯
好好玩

邊到黎?

今日天氣唔錯
好好玩

邊到黎?

坪洲
想問上買左combo既巴打
個斜孭袋擺唔擺到多兩舊電架?
因為用落發覺淘寶D收納盒唔太方便
有時冇咩其他野帶出街
想就咁孭部機出街
淘寶D CASE 同BACKPACK又柒得滯

BTW 你地有冇用到個斜孭袋? 好唔好用?
或者有冇人唔用想放
有時冇咩其他野帶出街
想就咁孭部機出街

或者有冇人唔用想放

可以放一機一控兩電
我返去睇睇,如果我d相機袋啱位
就放比你
有時冇咩其他野帶出街
想就咁孭部機出街

或者有冇人唔用想放

可以放一機一控兩電
就放比你

好呀 巴打
我都有相機袋
但放完仲有太多空位
入面好易撞
淘寶40蚊機袋
20蚊搖控袋
勁撚抵

仲有29蚊增高器
係dc 買左個冇咩料到 垃圾

btw 送左個搖控返大陸改天線
希望返黎勁d
有時冇咩其他野帶出街
想就咁孭部機出街

或者有冇人唔用想放

可以放一機一控兩電
就放比你

其實左右兩個位都仲可以放電

除咗mavic自己粒電,仲可以帶多4粒。
有無巴打知淨機邊到買抵呀?

最好跟多粒電,打算玩下如果有需要再另買remote
有無巴打知淨機邊到買抵呀?

最好跟多粒電,打算玩下如果有需要再另買remote

唔用控玩好多限制
講左叫你班冚家鏟小心玩,而家出機要實名制喇!屌你老母!

香港都要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞