DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
今日又放mavic

好靚
我都想拎去Zeta 改天線
有冇人係果度改過?
借左部機比fd玩 一起飛就撞凹左機尾有買care,但可以正常飛到 換唔換好
借左部機比fd玩 一起飛就撞凹左機尾有買care,但可以正常飛到 換唔換好

唔影響 唔換住

唔影響 唔換住

玩到飛唔到先去換部新

借fd玩

經一事長一智呀
未玩過航拍,原本睇到部spark細細部,想落坑,睇多兩眼都係似玩具,以我性格一定唔夠玩,唯有考慮Mavic pro

依一刻想簡單問幾句
1.而家天氣熱出去放得耐小小,會唔會搞到燒機
2,套裝除左電其他用唔到,係唔係買完單機之後上TB買電同配件好
3.price 堆鋪平成千有無伏,可以一次過比錢,唔想奶野

Thanks
未玩過航拍,原本睇到部spark細細部,想落坑,睇多兩眼都係似玩具,以我性格一定唔夠玩,唯有考慮Mavic pro

依一刻想簡單問幾句
2,套裝除左電其他用唔到,係唔係買完單機之後上TB買電同配件好

Thanks

1/個app有得睇部機嘅溫度,多d留意就唔怕,就本人經驗而言,以早兩日嘅溫度連續飛左兩舊電,未見有任何問題

2/個叉座幾好用,我當買兩舊電+叉座,其他野當送都抵

3/唔識,答唔到sorry

依一刻想簡單問幾句

Thanks

1/個app有得睇部機嘅溫度,多d留意就唔怕,就本人經驗而言,以早兩日嘅溫度連續飛左兩舊電,未見有任何問題

唔緊要
巴打你又邊道買同幾錢

依一刻想簡單問幾句

Thanks

唔緊要
巴打你又邊道買同幾錢

長沙灣
93xx combo

依一刻想簡單問幾句

Thanks

1. 尋日連飛3電都冇任何問題,反而靜態(未飛/抄片)仲熱,唔知點解 不過完全冇過熱問題

2. 除車充外其他都可有,如果有車買combo更佳

3. 平成千係好正常,反而官價買就有d傻 (除非要分期)

利申:price 88xx 買
就快1001
無伏就去price買算
9000內套裝都合理
出spark 定mavic pro 好呢
今日又放mavic

好靚

嘩 好靚 邊到黎

終於好天

巴打你d相係影完即場用電話執定返到屋企先用電腦執
朋友share咗條片係講大J係日本跌咗架pro落海

架機飛咗去橋底無訊號,但點解唔識自動回航而係直插落水嘅?

Btw 抵L死
朋友share咗條片係講大J係日本跌咗架pro落海

架機飛咗去橋底無訊號,但點解唔識自動回航而係直插落水嘅?

Btw 抵L死

lost gps signal
auto land

終於好天

呢兩張無執
天氣好,d色夠靚
反而之前天氣差果幾張就執得重手左少少

終於好天

呢兩張無執
天氣好,d色夠靚
反而之前天氣差果幾張就執得重手左少少

mavic鏡頭味精重
我想買航拍 如果GoPro karma 同呢部比 邊樣會好啲?
我想買航拍 如果GoPro karma 同呢部比 邊樣會好啲?

先唔講karma,GoPro鏡頭變形到不堪入目,但憑呢d已經唔適合落來拍景,雖然後製可以修正下,但咁咪多舊魚辛苦自己

再者karma之前好似有巴打買過中伏,貪gopro可以分開用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞