DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
仆街,今日玩完2次就話數據飛行記錄異常
起飛唔到

係咪要番廠

買左一日炸屌

下...玩咗成個月都未見過咁
起飛唔到

係咪要番廠

買左一日炸屌

試下去空曠少少環境,重開機,校對IMU同指南針。
代購 mavic pro
9000 HKD 賣mavic combo
之前因為得到張10%off 既dji 官網coupon
但係自己又未決定到買唔買mavic
唔想浪費張coupon
有2個quota
決定益下巴打們
10%off 放combo set
有興趣既巴打們可以係下面留reply

利申: 我碌卡賺銀行積分 你地就平左成1000蚊買個combo set
起飛唔到

係咪要番廠

買左一日炸屌

問左線上客服
裝個assistant2重刷
第1次唔得
第2次就降番落下一版就攪番掂
屌佢唔撚升級住了
起飛唔到

係咪要番廠

買左一日炸屌

問左線上客服
第1次唔得
屌佢唔撚升級住了

部機冇咩事就唔好升啦,你上dji forum真係慘不忍睹,起唔到還好,最怕炸(但新固件真係咁垃圾咩 ?利申:出廠冇搞過固件)
起飛唔到

係咪要番廠

買左一日炸屌

問左線上客服
第1次唔得
屌佢唔撚升級住了

部機冇咩事就唔好升啦,你上dji forum真係慘不忍睹,起唔到還好,最怕炸(但新固件真係咁垃圾咩 ?利申:出廠冇搞過固件)

我keep住有新野就裝
代購 mavic pro
9000 HKD 賣mavic combo
之前因為得到張10%off 既dji 官網coupon
但係自己又未決定到買唔買mavic
唔想浪費張coupon
有2個quota
決定益下巴打們
10%off 放combo set
有興趣既巴打們可以係下面留reply

利申: 我碌卡賺銀行積分 你地就平左成1000蚊買個combo set

益你老味咩傻鳩,自己拎張渣打去百記都有 $300+$200+$150 回贈 + $500 city super coupon
想問你地影完d相係咪可以直接係個app到調色
如果係既係邊到
我搵唔到
搵黎搵去都淨係整條片出黎
如果係既係邊到
我搵唔到

Dji 個app
係編輯器入面有兩個標籤
圖庫/創作
圖庫入面都有分片定相

我圖庫只得視頻可以編輯
但d相唔得既
可唔可以用手take off同降落?

如果係既係邊到
我搵唔到

Dji 個app
係編輯器入面有兩個標籤
圖庫/創作
圖庫入面都有分片定相

我圖庫只得視頻可以編輯
但d相唔得既

咁就無研究
以為你話唔見有相
等其他人答

如果係既係邊到
我搵唔到

Dji 個app
係編輯器入面有兩個標籤
圖庫/創作
圖庫入面都有分片定相

我圖庫只得視頻可以編輯
但d相唔得既

咁就無研究
以為你話唔見有相
等其他人答

仲有到底有無得較細聲d或mute左去
次次影親相同提示個d都好大聲
由共夜晚玩個陣 好鬼尷尬

點樣操作?我試過飛到頭蓋頂想捉佢落來,佢勁大力反抗,我禁紅色緊急制都無用
想問下
錄錄下話咩緩傳空間已滿
係指咩野? 有冇辦法唔開呢樣野?

同埋頭先再去放機
發覺個手制左邊個控少少歪咗,唔係喺正中間
有冇得整OR換
想問下
錄錄下話咩緩傳空間已滿

同埋頭先再去放機
有冇得整OR換

補多句
同埋個DJI APP 係咪一定會自己幫你整合GEN條片出黎?
有冇得唔整架?
定還是呢樣就係講緊緩傳呢樣野
如果係既係邊到
我搵唔到

Dji 個app
係編輯器入面有兩個標籤
圖庫/創作
圖庫入面都有分片定相

我圖庫只得視頻可以編輯
但d相唔得既

咁就無研究
以為你話唔見有相
等其他人答

仲有到底有無得較細聲d或mute左去
次次影親相同提示個d都好大聲
由共夜晚玩個陣 好鬼尷尬

點樣操作?我試過飛到頭蓋頂想捉佢落來,佢勁大力反抗,我禁紅色緊急制都無用

外八/內八起飛

但係飛起左內八或者外八會變停摩打
你地有冇折左個透明蓋先?
我岩岩買完第一次玩都咁

蓋一定拆,裝咗會好似你咁反光

我自己就買左淘寶個隻中空罩,係望最上會見到條邊,左右,中間,向下望都無問題

外八/內八起飛

手動降落就要用佢個app熄咗個唔知咩function(我都唔記得咗叫咩)
btw可唔可以睇清楚說明書先去飛,唔好一個出事累全家
想問下
錄錄下話咩緩傳空間已滿

同埋頭先再去放機
有冇得整OR換

我iphone機
個緩存係,你禁錄影,or影相,佢會機keep一個file,電話上面一個,total兩個file,確保有咩事上黎,仲有電話話file留底,方便你判斷部機最後情況

setting入面有得揀

外八/內八起飛

手動降落就要用佢個app熄咗個唔知咩function(我都唔記得咗叫咩)

我已經刨曬先起飛
你要同時用兩隻手指公先可以start/ off motor
咁繛口先可以同一時間做到呢個動作同揸住部機

外八/內八起飛

我已經刨曬先起飛
你要同時用兩隻手指公先可以start/ off motor
咁繛口先可以同一時間做到呢個動作同揸住部機

四隻手指係到兜住個搖控加電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞