DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
諗緊買combo好定單機加兩舊電池

個hub 有d用 d prop 都有 用
個袋就算啦
車充有車未有用
電 上taobao 啦 平d

識玩畫質都有 p4p 8成
今日新聞講民航處開始準備修訂條例

政府做事,大家懂的
去Apple Store corporate discount 有九折
抵過price.com d 舖頭
我想問下gps收唔到用atti mode 山左底部感應
係咪最高飛得30m,有冇得再高d

你係咪開左Beginner's Mode?

我已經山晒所有野 但飛到30米佢就話等有gps先可以繼續升高

我已經山晒所有野 但飛到30米佢就話等有gps先可以繼續升高

熄beginners mode之後要再set maximum attitude
無改都係會係30m
Atti mode最高好似飛5米?
諗緊買combo好定單機加兩舊電池

個hub 有d用 d prop 都有 用
個袋就算啦
車充有車未有用
電 上taobao 啦 平d

車充會唔會充得好慢?
去Apple Store corporate discount 有九折
抵過http://price.com d 舖頭

識人做apple 有無平

唔駛識人,拎自己張員工証去問有無discount la,配件都係九折
Price.com mavic pro combo 價位9千頭果d係行貨?
新手唔識影相技巧
買相機好定買dji航拍好?
我比較鐘意玩dji多
新手唔識影相技巧
買相機好定買dji航拍好?
我比較鐘意玩dji多

兩樣野都唔同層面點比較
淨睇價錢都差一大截啦
抵過http://price.com d 舖頭

識人做apple 有無平

唔駛識人,拎自己張員工証去問有無discount la,配件都係九折

即係要有apple員工證先有?
屌,琴日放機既時候大風得濟,
成部炒左落石屎牆同坑渠蓋度,d翼花哂同崩左幾處
有買dji care,應該點做好

可以大風到咁?

冇啦啦扯大風

拎翻去比錢整
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍
想買部CHEAP野熟習下
今朝仲開左個POST問下有冇平野推介
頭先收工再去左SSP睇下D 機
但上網GOOGLE下D畫質又真係好撚差

之後再爬曬呢個POST 更加心動
定係直接買mavic pro好
或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚
有幾多巴打有買DJI CARE REFRESH?
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍

或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

巴打 你嚟左
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍

或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

巴打 你嚟左

係呀 HI 巴打
琴晚係咁上網睇平價細機D 實測片
又真係唔係好屌得落
一係好低清 一係好震
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍

或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

巴打 你嚟左

係呀 HI 巴打
又真係唔係好屌得落
一係好低清 一係好震

我一開始都想只係一兩千蚊玩,但玩耐左就知DJI先係值得比錢買嘅
開頭都係想買Hubsan果部,之後個friend叫我買二手phantom
果時先新出phantom 4
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍

或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

巴打 你嚟左

係呀 HI 巴打
又真係唔係好屌得落
一係好低清 一係好震

我一開始都想只係一兩千蚊玩,但玩耐左就知DJI先係值得比錢買嘅
開頭都係想買Hubsan果部,之後個friend叫我買二手phantom
果時先新出phantom 4

我買機次序係
二手Phantom 3 Standard, 二手Phantom 3 Advanced, 新Mavic Pro

唔好買P3S 伏到爆,夠錢就一買買Mavic Pro/ Phantom 4 Pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞