DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
官網訂既話 有啲1-3日出貨 有啲10-15日, 一齊訂既話佢會分開送定等埋一齊送
剛剛峴港返黎出下相先
想問下多唔多巴打戴住個雲台罩黎飛

你喜歡,唔想煩就上網,如果唔係自己去總店或者price店鋪

去鋪搞有咩唔同?

記住唔好activate 部機住
如果唔係有排攪

即係點呀

個care要係你部機激活之後48小時內整
佢係咁講同寫住

過左48小時都care 到
要拍片證明,佢認為無壞機就很

有冇邊條link 可以睇到?

dji go app 入邊有寫
呢啲睇相就好睇,自己影好麻煩,真係咪搞
呢啲睇相就好睇,自己影好麻煩,真係咪搞

聽日拎出去飛下
有咩新手常犯錯誤要留意?
有冇WHATSAPP GROUP 膠流下
聽日拎出去飛下

向後飛,大風起飛好易GG
聽日拎出去飛下

睇清楚哂說明書先

點講呢 都唔係話太難上手
但又要控機又要控鏡頭 真係幾"lea hea"
同埋上左去 飛飛下 我會亂左唔知邊度機頭機尾

原來係你係球場玩

原來係你係球場玩

唔怪得今日見到有條友係球場dup低頭係中圈企左好耐,以為捉緊比卡超
個POST好似推唔返

BTW 想問下
咩情況下部機會咇咇聲響?
今日再去放 途左冇左一下signal
之後冇畫面 部機自己返返黎
聽到佢係咁響
個POST好似推唔返

BTW 想問下
聽到佢係咁響

係咪無電
想入手,見Cathay Pacific 個online store 用AE卡有得儲埋miles ,但有冇邊度平d
聽日拎出去飛下

最緊要留意附近有冇電搭電纜,起飛檢查訊號及機件操作。(特別槳翼鬆緊)

利申:從未玩過
睇左個post咁耐 今日終於忍唔住禁制入手😖😖
睇左個post咁耐 今日終於忍唔住禁制入手😖😖

Combo定淨機?
想入手,見Cathay Pacific 個online store 用AE卡有得儲埋miles ,但有冇邊度平d

邊到
個POST好似推唔返

BTW 想問下
聽到佢係咁響

我上次都係
好L 驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞