DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike

仲係唔識影夜景

第一張係後製問題。個人認為執暖啲,對比高啲就Okay

劣改一張.

另一張試執.
我汁相 software
desktop 已死
得macbook pro 但 得128gb
desktop 已死

我冇汁相software

劣改一張.

係暖返wor
desktop 已死

我冇汁相software

用手機版 Snapseed 都夠做啦
有無巴打update 左 ? 可以用fixed wing mode

Update 左未有時間玩 係咩黎?
有無巴打update 左 ? 可以用fixed wing mode

Update 左未有時間玩 係咩黎?

好似揸飛機咁。lock speed. 一直向前,可轉彎
感覺mavic pro限制比較多
Gps收得差個陣 逼你用姿態模式 限高5m
感覺mavic pro限制比較多
Gps收得差個陣 逼你用姿態模式 限高5m

開sport mode
岩岩今日買左
今日新聞講民航處開始準備修訂條例

準備得黎都1-2年

度度都冇得放
屌,琴日放機既時候大風得濟,
成部炒左落石屎牆同坑渠蓋度,d翼花哂同崩左幾處
有買dji care,應該點做好

踩爛佢比幾舊水換部新

換新槳後係大空地試飛, 沒問題就唔理, 炒爆雲台先攞去換新

頭先望多次見到個鏡頭邊邊位有d花痕,但正中間就望落正常
咁點算好

可以大風到咁?

可以大風到咁?

冇啦啦扯大風
諗緊買combo好定單機加兩舊電池
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞